4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Alem Punto Görsün..!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    erol beyaz
    nightblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11/10/2011
    Mesajlar
    152
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 33

    Haber Bilgilendirme Alem Punto Görsün..! (IST)

    Arkadaşlar selam;

    Ben derim ki 29.10.2011 cumartesi günü saat 11:00 da büyük bir buluşma düzenleyelim. pendik sahil yolunda toplanır oradan da konvoy halinde yemeğe gideriz. benim düşünceme göre şile bu iş için biçilmiş bir kaftan. 8-9 günde toplanabildiğimiz kadar toplanalım, hem birbirimizi tanır hemde araclarımızla ilgili bilgi alış verişi yaparız. Ne dersiniz ?

    Not: Gelen talebe göre saat değişikliği yapılabilir ?

    Konu nightblue tarafından (20/10/2011 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.
    INCREDIBLE

Benzer Konular

  1. Alem desibel görsün (Islıksız) !
    kralcarsi tarafından Spor forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 29/03/2011, 10:36

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com