1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
6-cankara616
7-......................????????????
yokmu başka gelen.....:chef:
Printable View
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
6-cankara616
7-......................????????????
yokmu başka gelen.....:chef:
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
6- cankara616
7- kolombo
8- serkan86
9- style07
10- evoantalya
tahmini katılım :)
Arkadaşlar 5M Migros'un karşısındaki üst geçit'in altında buluşalım direk geçeriz oradan otopark'a girersek 2 tur yapıcaz :)
Alışverişide dediğim gibi ya yol üstündeki Carrefour'dan yada 1e1'den yaparız etleride Can Et'den alırız.
Nuri ve ben mangalı getiriyoruz, okey takımı, tavla,iskambil kağıtı, tabu vs. gibi oyunları olanlarda getirirse eğlence katlanmış olur bende bunlar yok ne yazıkki :D
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
6- cankara616
7- kolombo
8- serkan86
9- style07 +1.5
10- evoantalya
benden +1.5 :)
kadire katılıyorum. Üstgeçitin orada trafik yoğunluğundan dolayı durmamız sakıncalı olabilir. Nacizane fikrim lunaparkın otoparkı orada durarken, niye kendimizi sıkıntıya sokuyoruz. Haklımıyım. :)
Valla konuyu yeni gördüm bilseydim dün dönmezdim Antalya'dan hepinize iyi eğlenceler :D
günaydın herkese çaltıcak yolcusu kalmasınnn.....=)))))))))))))))
üzülerek söylüyorum arkadaşlar ben ve eşim gelemiyoruz :(
bildiğiniz üzere baba adayıydım ama eşim dün rahatsızlandı bebeği düşürme tehlikesi var o yüzden şuanda yatak istirahatinde. biz size iyi eğlenceler diliyoruz ve resimleri en kısa zamanda görmek istiyoruz
çok saolun arkadaşlar.inşalla iyi olur bütün temennimiz oyönde çünkü bundan öncekinide kaybetmiştik.
nuri numaranı kaydettim. birşey olursa ararım merak etme
Çok geçmiş olsun Ali, umarım bir sorun çıkmaz mangalı her zaman yaparız sorun değil gelemedik diye üzülmeyin.
İnşallah tez zamanda geçer bu durum.
ali kardeşim benimki de 9 gün kaldı sizinkiye kanka olur inşallah
saol orhancım
nuri inş.sizde bebeğinize sağ salim kavuşursunuz.
Alicim önce sağlık. biz her zaman toplanırız.. bir dahakine ufaklıklarla birlikte buluşmayı nasip eder inşallah Allahım.
saol alim allah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder bebeğini.