eğer abantta olursa sewgili yöneticilerimiz eğer bnm yapabileceğim bişey olursa ben boluda ikamet ediyorum her türlü isteğinizde yardımcı olabilirim
Printable View
eğer abantta olursa sewgili yöneticilerimiz eğer bnm yapabileceğim bişey olursa ben boluda ikamet ediyorum her türlü isteğinizde yardımcı olabilirim
abi en iyisi bi anket yapılsın dicem ama uzun bi süre sonraya olcagı için kesin cvplarda verilmeyebilir..
ben ve eşim nerede olursa olsun geliyoruz:)
evet kesinlikle nereye olursa geliyoruzzzz :D
O zaman sizleri yakın zamanda ankaraya bekliyoruz ..Çok yakında;)
ankara uzak yaw :) izmir felan olsa iyi olur hehe
şırnak felan deseydin ne derdim acaba:)
ankarada buluşmamı var
Ne zaman ankaradaki buluşma arkadaşlar!!!!
Bende Büyük Bir Ihtimalle Geliyorum Arkadaşlar Inş. Olur
Arkadaşlar bende gelmek istiyorum, ben Ankara diyorum buluşma yerini ortada biryer olduğu için daha müsait bence.
biz bundan 2 hafta önce Abant taydık. gerçekten süperdi. bide mangal yaptığımızı düşünün. İstanbul-Ankara ortak nokta ben Abant öneriyorummmmm :D
arkadaşlar bencede abant. ankarada eğlence ve toplantı alanları kısıtlı olabilir özellikle kış aylarında abant hem piknik yapılabilme hemde çekineceğimiz fotoğraflar için kış olsun, yaz olsun doğal bir dekor alanı olur.
ankara-istanbul-bursa için ortada biyer sayılır bencede abant ...::)
evet bencede abant iyidir ilkbahar da abant gibisi yok bence
kar kalkmadan abant +100000000
Tanışmak için ii bir fırsat olur bencede bekleriz Boluya herkezi :)
şu bebegin adını koyalım artık
2 hafta önce hafta sonu Abant'daydım. Manzara çok güzeldi ama çok kalabalıktı.
Yol kenarlarında kar oldugu için park yeri sorundu. arabalar birbirinin üstüne çıkıyordu..
Girişte büyükce bir park yeri var sanırım ama çok kullanan yoktu..
konuyu hortlatabilirmiyim:)
bu yaz yapıcakmıyız türkiye buluşması???
eee hadi artık bir karar verelim. nerede ne zaman
Saygıdeğer arkadaşlar 24-25-26 Nisan 2009 ya da 01.02.03 Mayıs 2009 tarihlerinde şöyle AĞVA ya da ABANT'ta bir toplantı düzenleyebilsek yaz gelmeden bir bahar havası teneffüs etsek ne dersiniz nasıl bakarsınız. Saygı ve sevgilerimle.