Vallaha ben de geleyım ıstedım ama isim uzadı gelemedım Adem
ınsallah bır daha ki sefere tanısmak nedenı ıle
Sadece eski kız arkadaşını görse neyse. Yol boyunca birilerine rastladı adam. Ancak en komiği Bomanti'ye girerken yol kenarında bozulmuş bir araç vardı yardım etmek için yanaştılar ve adam Fırat'un arkadaşı çıktı. Bu kadar şans olur yani
Canımcım bizde sizleri tanıdığımız için çok mutlu olduk. Bir sonraki göbekleri İzmir'de atalım. Gelin misafirimiz olun o halde
İzmir'lilere bi güzellik yapacam beni takip ediniz
huylanma yasemin onur'a yapacağım farklı bişey başkasına yapılamaz
[QUOTE=JASMINE;392559]O zaman 1 İstanbul, 1 İzmir yapalım
Tabiside yaparız, mikemmel olur
Seni tanımakta çok güzeldi Adem abi buluşmanın fitilini sen ateşledin nede olsa ellerine sağlık
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
adem abi otel de de konusmustuk. daha yeni uye iken... boyle bir konu acip bulusma fikrini sen acmistin. yuregine saglik iyiki konuyu acmissin... sagol... bir tesekkur yeter.... (anlayan anladi.)
Senin için 3 teşekkürlü buton ekletelim biz
yanarım da kaçırdığıma yanarım,valla yanarım billa yanarım...toplantım olmasa günübirlik bile atlayıp gelmeyi göze alıyordum açıkçası,ama napalım,İstanbul'da tonla buluşmaya gidip en büyüğüne gitmemek nasip oldu bana
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
seni tanimak da güzeldi adem abi.şaka bir yana (o boy pos neydi la öyle bir de keçi sakali birakmiş cıks cıks)mikemmel bir insansin
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
ne demek abi senin güzelliğin, biz de de aynı şekilde kesinlikle.
sizleri tanıdığıma çook sevindim gerçekten.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri