24 nisan pazar günü yapalım mııııı :)
tekrar listeyi yeniliyoruz
1-Murat
2-...
3-...
Printable View
24 nisan pazar günü yapalım mııııı :)
tekrar listeyi yeniliyoruz
1-Murat
2-...
3-...
hilmi usta bıraz daha havalar acsın murat bence
bana uyar. ne zaman olursa..
bugun ızmıtte golkayda bulusma yaptık ama puntocularla deıl ızmıttunıng olarak beledıye baskanı vs. gelen oldu.. korfez pıstının acılması ıcındı bu bulusma eger golkay park uyarsa sıze orda bulusabılırız..
saygıLar..
evet bende biliyordum bu buluşmayı fakat gelmedim istanbuldayım hala yarın dönüş yapacağım banada bi hafta sonu tarih verin istediğiniz yere gelebilirim sorun yok :)
ya cok gec gırıs yapıyo forumdakılerr...
arkadaslar havaların ısınmasını bekleyelım ben ce yıne sız bılırsınız ben uyarım
bende uyarımm
bende 28 nisan 10 mayıs arası kocaelindeyim uyarsa her türlü abimide alır gelirim :)
benım için hiç sorn deıl her zaman uyarr bana :)
arkadaslar konuyu guncel tutalım bu hafta havalar ıyı olursa mutla ka bı gorusme ayarlıyaım BU ARADA OGLUMUN SUNNETI VAR 5 HAZIRANDA KONVOY VAPACAZ ARKADASLAR GOLCUK TARAA OTURUYORUM MUTLAKA BEKLIYORUM SIMDIDEN YAIZYORUM BAK ;-)
ben gelirim valla.. önce bi buluşabilseydik...
Buşaydık iyidi :)) online olmuyor bu kocaelilier yahuuu :D
güncel :)
arkadaslar çarşıda orda burda devamlı bakıyorum ama kocaelide benden baska stickerli arkadas yok mu? hiç göremedim :)
araba olayı halledersem bende katılırım aranıza ..
Bende sticker yapıştıracagım ama araba grande punto deıl :) Bulusalım artık yeter yaav :)
:))))) görüşelim
bende stıcker var bende hıc deng gelmedım 41 ga 033 sıyah ya buluscaz fakat havalar cok soguk