Ön yargıyla okumayın yazdıklarımı neyse onu yazıyorum.
Arkadaşlar şaka bir yana öyle mertlikle yürümez bu işler belkide durumu olmayan arkadaşlarımız olabilir neden herkez yaşam standartlarını zorlasın ki sonuçta oraya birkaç araba gidecek sıkıntılı olan arkadaşlar hep beraber gelebilir.
Sanırım Elmedini yanlış anlıyorsunuz herhalde elmedinin böyle bir sıkıntısı yok ve gün içinde telefonla konuştuk biz bunları herkezin kastırmasına gerek yok ben ve beni tanıyan arkadaşlarım adıma konuşayım BİZLER BİRKAÇ ARABA beraber gelecegiz İSTANBUL grubu olarak umarım bana katılanlar vardır istanbul grubundan azz bir mesafe degil arkadaşlar bu kadar basite indirgemeyin bu durumu Hem millet az yakıyor diye toplandık diye CAKA satacak degilim çünkü bu FİAT grubunun işine yarıyor hangi organizasyonda FİAT grubu aramızda olup bizlere destek oldu söylermisiniz.
Son söz olarak şunu söylüyorum ben sevdigim bir kaç arkadaşımın ve tanıyacak oldugum yeni arkadaşlarımla hoş sohbetlere gidiyorum açıkçası Arabalarımız bahane ve inanın her buluşmada fiat grubuna katkısı oluyor diye konvoy bile yapmak istemiyorum bazen umarım dediklerimi anlayan birkaç kişi olur
Herkeze saygılar.