abicim daha dur benım geleceğim kesin değilken birde +1 koymussun yanıma o kim oluyor :D
Printable View
abicim daha dur benım geleceğim kesin değilken birde +1 koymussun yanıma o kim oluyor :D
GÜNCEL :
1-Özkan KURTULDU 34ozkankurtuldu34 +1
2-Sercan Türköz bravo_sercan +1
3-Yücel BAŞOĞLU yucelbasoglu
4-Orçun ÇABUK WiSTaRiA +1 KESİN OLARAK GELİYOR ORÇUN
5-Kerem UÇGUNOĞLU M@GIC +1
6-Faruk ileri
7-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - +1 Yarışmaya silivriden katılıyorum :)
8-Emre güzel - emrequzel +1
9-whitegold-SONER ŞEN (kambersiz düğün olmaz):)+2 3 4 5 6...
10-Erhan YALI
11-Derya DEVELİ
12-Mustafa Öztürkmen
Kadro harika :):):)
GÜNCEL :
6-Faruk ileri
10-Erhan YALI
11-Derya DEVELİ
12-Mustafa Öztürkmen
+1 olabılme ıhtımalı yuksek sabah nerden kalkıyor tam olarak bu adalar wapuru 34 EH 0610 bi anda yan werebilir ansızın :D
tamm soner ben ararım senı
sonercim bende arayıp irtibat kurayımmı seninle :):)
:)
GÜNCEL :
6-Faruk ileri
10-Erhan YALI
11-Derya DEVELİ
12-Mustafa Öztürkmen
13-Burak karahan--bkarahan61
Burak hem tanışmış oluruz siz trabzonlulara hayranım zaten sizin memleketleri gezmek istiyorum ama kısmet bakalım ne zaman insanın yol göstereni olmayınca zor oluyor biraz şimdiden iyi eglenceler dilerim arkadaşım :)
özkan 2 günde ne organizasyon yaptın.. helal olsun sana.. alkışlıyorum..
Eser bizim yarattıgımız ortamlar bol makara kukaralı oluyor ve buluştugumuz arkadaşlarda keyiflendiginden her ortamda sabit kişiler belli zaten önemli olan insanlara dürüst bişeyler sunabilmek ve bu ortamlara katılan arkadaşların hepsi birbirinden saygın kişiler ayıklananlar oldu açıkçası söylemek gerekirse ve şuan ki grup kesinlikle çıkar ve menfaat gözetmeksizin ortam saglıyorlar saygı çerçevesinde herşey on numara oluyor eser sabret seni istanbul kadrosuna alacagız :) eger istersen tabiki atla otobüse sende gel cumartesi akşamı alayım seni terminalden misafirim ol vaktin müsaitse tabiki...
bu aralar müsait değilim özkan davetin için sağol.. başka zaman inşallah.. mutlaka gelicem...
Orçun abi benim düğünü unuttun galiba.. :wacko000:
Sinan çaktırma düşünücez bişeyler hem ilk önce bize söz verdi ki o bayadır planlıyorduk biz bu işi kısmet bakarsın çat kapı senin yanındayız
GÜNCEL :
6-Faruk ileri
10-Erhan YALI
11-Derya DEVELİ
12-Mustafa Öztürkmen
Sinan sozum soz sana.. Tekne turundan sonra senin yanindayim hatta ogun arkadaslara teklifte bulunacaktim hadi dugune diye ama ozkan abin bak nediyo bakmissin istanbul gurubunuda pesime takar gelirim :)
Abi düğün gündüz 13:00-17:00 arası.. Turdan sonra gelirsen beni bulamazsın..
benim adımın yanında hala +1 yazıo ne iş anlamadım :D
aaa emrecim uzattın ama.. Seni yalnız görmek istemediğimizden öyle yazmışlardır.. Yoldan tut birini getir +1 olarak :):):):)
Hadi ya...E canım kardeşim davetiye bir türlü ulaşmadı enson seninle telefondada konuştuğumuzda yeri tarif ettin yat hotelin yanı diye sana akşammı diye sordum evet dedin... Yada beni anlamadan evet dedin.. Özkana çok önceden sözüm vardı yapalım diye senin düğünde akşam olunca tamam pazar uyar dedim bana.. Hata önceki mesajımdada belirttiğim gibi akşamda turdaki arkadaşlara hadi düğüne ve Tekirdağ köftesi yemeğe diye hepsini sana getiricektim... Ama bu olmadı şimdi ya.. Üzüldüm resmen napıcaz??? off yaaaaaa.....
Adalar turuna Gelip de minimal & techno & müzik dinleyemeyi sevenler CD isterlerse yapabilirim.
Emre sen gelen arkdaşalara jet olsn diye 3 5 cd yapıver arkadaşım senin hep +1 oldugu için öyle yazdım ne o ayrıldınmı ? yoksa sevgilinden yakışıklı adamsın bulursun yeni birini ne var sanki fenamı yaptık alem adamsın emre :)
GÜNCEL :
6-Faruk ileri
10-Erhan YALI
11-Derya DEVELİ
12-Mustafa Öztürkmen
Soner Orçun diyor ki tekne turundan sonra fasıl yapalım diyor dönüşte ne dersin uyarmı canlı müzik muhabeti her zaman ki gibi ? :)
hani bumudur yani bu kadarmı ? bi ilk gerçekleşiyor adalar turu yapılıyor ve katılım sadece bumu çok kötü çok... benim bile tek uyku uyudugum gün cumartesi gecesidir ve cumartesi sabah 4-5 e kadar işyerındeyım uyumadan gelicem büyük ihtimal :) nomalde uykum kıymetlidir para verseler demişmem o derece yani :D ama sırf sizler için geliyorum. Bence katılım çok daha fazla olmalı en az 50 diyorum...
01-08-2010 İstanbul Adalar turuna gidelim mi?
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü istanbula dönüyorum ayagımın tozuyla bir buluşma düzenleyelim dedim ve Adalar turu düşündüm isterseniz Havuz partiside olabilir anket açacagım anket sonucuna göre karar verelim 01-08-2010 tarihinde fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum listeyi yapmaya başlıyalım 1 hafta var önümüzde tekne turunu araştırdım kişi başı adalara gidiş dönüş 13.5
Not: Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar var ise TUZLADAN.da bu tekne turuna katılabilirler adalarda buluşabiliriz.Aynı saatlerde ordan katılanlar bizlerle adalarda buluşabilirler buda bir bilgi olsun.
HER GÜN
GİDİŞ :AVCILAR DENİZ OTOBÜSÜ İSKELESİ ( 09:15) - KINALIADA -HEYBELİADA - BÜYÜKADA (11:15)
DÖNÜŞ : BÜYÜKADA(17:15)-HEYBELİADA- KINALIADA- AVCILAR DENİZ OTOBÜSÜ İSKELESİ (19:15)
KONAKLAMA : Kınalıada, Heybeliada veya Büyükada’da 6 saat konaklama dahil toplam tur süresi yaklaşık 10 saatir.
NOT: kredi kartı geçerlidir, Aileleri ile birlikte gelen 7 yaş ve altı çocuklar ücretsizdir, Dışarıdan yiyecek içecek getirmek sertir, dileyen misafirlerimiz tekne büfelerinide kullanabilir,
OTOPARK sıkıntısı yok 5 tl gün boyu isparktan güven altında olacak araçlarımızda.
Detaylı bilgiyi burdan alabilirsiniz ? https://www.denturavrasya.com/tarifeDetay.asp?ID=21
Yogun istek üzerine Tekne Tur dönüşü herzaman ki gibi Avcılarda ki Mekanımızda Canlı müzik eşliginde muhabet düzenlenmiştir herkezin bilgisine...Fazla içki tüketiminde bulunmamak kaydı ile :) orçun bu sanaydı :)
GÜNCEL :
6-Faruk ileri
10-Erhan YALI
11-Derya DEVELİ
12-Mustafa Öztürkmen
[QUOTE=whitegold;348331]sen 7/24 arayabılırsın kardesım herdaim...:)
eyvallah dostum...
Yanlış hatırlamıyorsam çatalca buluşmasında dıstıp dıstıp cd getirecektin galiba sen bana emrecim.. :):)
Özkanım orçun demiyor :) ikimizin ortak düşüncesiydi.. :)
zaten fazla içki tüketemem dostum hem ertesi günü iş var hemde yolda aynasızlar çok...
Eyvallah sonerim.... Let's go go go go go.........
orçun abi öleymiydi :S inan hatırlamıyorum... size sağlam bi minimal setler getiricem ama ayık kafa dinlenmez sölim. 2-3 bira atıcaksın sonra uçmak garanti :D
sercan bana bir cd getirecek senden de bir cd istiyorum bakalım nasılmış o şarkılar :):)
eyvallah faruğum sendende bir cd rica edeyim... Evet arkadaşlar 3 tane cd gelecek bana ona göre ha :):) Sertaç, mert ve farukçum çakma cem yılmazım benim yerim seni :):):)
eeee hani listede hala artış yok... Kaçırmayın millet hadi gelin ya :surfing::boat0000:
01-08-2010 İstanbul Adalar turuna gidelim mi?
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü istanbula dönüyorum ayagımın tozuyla bir buluşma düzenleyelim dedim ve Adalar turu düşündüm isterseniz Havuz partiside olabilir anket açacagım anket sonucuna göre karar verelim 01-08-2010 tarihinde fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum listeyi yapmaya başlıyalım 1 hafta var önümüzde tekne turunu araştırdım kişi başı adalara gidiş dönüş 13.5
Not: Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar var ise TUZLADAN.da bu tekne turuna katılabilirler adalarda buluşabiliriz.Aynı saatlerde ordan katılanlar bizlerle adalarda buluşabilirler buda bir bilgi olsun.
HER GÜN
GİDİŞ :AVCILAR DENİZ OTOBÜSÜ İSKELESİ ( 09:15) - KINALIADA -HEYBELİADA - BÜYÜKADA (11:15)
DÖNÜŞ : BÜYÜKADA(17:15)-HEYBELİADA- KINALIADA- AVCILAR DENİZ OTOBÜSÜ İSKELESİ (19:15)
KONAKLAMA : Kınalıada, Heybeliada veya Büyükada’da 6 saat konaklama dahil toplam tur süresi yaklaşık 10 saatir.
NOT: kredi kartı geçerlidir, Aileleri ile birlikte gelen 7 yaş ve altı çocuklar ücretsizdir, Dışarıdan yiyecek içecek getirmek sertir, dileyen misafirlerimiz tekne büfelerinide kullanabilir,
OTOPARK sıkıntısı yok 5 tl gün boyu isparktan güven altında olacak araçlarımızda.
Detaylı bilgiyi burdan alabilirsiniz ? https://www.denturavrasya.com/tarifeDetay.asp?ID=21
Yogun istek üzerine Tekne Tur dönüşü herzaman ki gibi Avcılarda ki Mekanımızda Canlı müzik eşliginde muhabet düzenlenmiştir herkezin bilgisine...Fazla içki tüketiminde bulunmamak kaydı ile :) orçun bu sanaydı :)
GÜNCEL :
6-Faruk ileri
10-Erhan YALI
11-Derya DEVELİ
12-Mustafa Öztürkmen
Yaww walla ben anlamıyorum buluşmadan habersiz olup ikigün sonra birçok kişi çıkacak diyecekler ki ya ne zaman yaptınız haberim yoktu walla gelirdim bilseydim falan dicekler her buluşmadan sonra bir iki kişi bu şekilde çıkıp konuşuyor 1 haftadır duyuruluyor buluşma umarım ikigün sonra çıkıp kimse aynı şeyleri söylemez arkadaşlar nerelerdesiniz yaaaw gelinde kafa dagıtıp şöyle makarası kukarası bol birgün geçirelim söz ilk biralarınız benden :) dermişim :)
Otopark sıkıntısı yok vaktimizde müsait malum pazar günü harcayacagımızda 13.5 tur parası 5 lira otopark hadi 10 lirada yemek yesen 30 lirayı geçmez güzel bir pazar günü için 30 lira çokmu valla anlamış degilim neyse herkez hesabını bilir. Kısmet diyelim umarım yeni arkadaşlar da katılım saglarlarda nasıl egleniliyormuş görürler.Kısacası Herkez Davetlidir....
İlk biralar senden olabilir ama ben bira içemiyorum be dostum bana bir tek söyle yeter :):)
güncel....
güncel...