Anket sonucunu bende merakla bekliyorum... ama şuda ankette konya kazandı diyelim... konyada yapmayacakmıyız..
arkadaşlar il konusunda sıkıntı etmeye gerek yok bence anket sonucuna göre kalan iller arasında misalen istanbul 20 izmir 21 ankara 25 eskişehir 22 oy almış diyelim bu 4 il arasında aramızda hangi ilin olması daha mantıklı olur diye konuşur gerekirse 4 il için yeniden ankette açabiliriz ortak bir nokta bulmak her zaman iyi olur.
bir çok arkadaşımızda benim gibi düşünüyordur hangi il olursa olsun yeterki toplanalım ama gerçekten toplanalım yapmışken tam yapalım tüm tr gp toplansın şahsın adıma gönülmden böyle geçiyor.
tamam iki turlu oylama yapalım... ama insarlar sıkılmasın sonra ha bire oy vere vere
esercim,
bizim şu an en büyük sıkıntımız aslında konuya editörlerimizin el atmaması aslında konuyu üstlerde tutabilsek herkez her an görebilse eminim daha sağlıklı bir oylama ortaya çıkacak yeterince anlatamadığımızı düşünüyorum toplantımızın içeriğini tüm puntocu arkadaşlarımızın gelmesini istediğimizi duyuramadık diye diye düşünüyorum
tabi ki demiyorum tüm puntocular gelsin illaki ama olmuşken tam olsun %90 ı gelsin istiyorum en azından...
evet evet iki turlu olsun. en sonra tüm telefon obonelerinin 3535 e mesaj atmasıyla yapabiliriz oylamayı :) :D
Adem Konu yapışkan olmuş...
murat yani ettiğin lafa bak ya:)
sen onu bunu bırak da buluşma organizasyonu hakkında ne düşünüyorsun??
izmir'lilerden ses sada çıkmıyor maşallah..
kanka biz bir organizasyon yapsak diyorum hani 2 hafta oldu daha toparlanamadık. cass in doğum günü partisinden sonra fazla dağıtmışız anlaşılan :melek:
Konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum gerçekten yorumların hepsi olumlu yönde gayet mantıklı kimseye diyecek söz yok fakat şöyle bişey var...buluşmanın yapılacağı şehirde mesela Eskişehir de olduğunu varsayalım gerekli bilgileri toplayabilicek, keşif yapabilicek, mekan ayarlayabilicek bunun yanında trafik problemini çözmek için (malum konvoya izin yok) uğraş verebilicek bir takım gerekli...ben şu an bir tek Eser arkadaşımızı görüyorum tek başına hem araştırma yapıp hem forumda paylaşmak bu kadar işin altından kalkmak imkansız...He ben eskişehirden başka kimse taşın altına elini koymaz demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ortak nokta belirlemek isterkende yanlış yapmamak gerekli...Daha önce Maşukiye' de yapılan Büyük Türkiye Buluşmasını incelerseniz trafikten yana herhangi bir problem oluşmadığını zaten hep otoyolun kullanıldığını görürsünüz Ve tabi geniş bir takım sayesinde...Gidilicek mekana böyle bir ulaşımda gerekli misal biz çatalca buluşmasından önce keşif için gittiğimizde merkezin ne kadar küçük olduğunu ve trafiğin karışarak başımıza büyük işler açacağını görmüş olduk ve gideceğimiz mekanıda buna göre belirlemek zorunda kaldık amaç hiç merkeze araçları sokmadan tenha ve düz yoldan sıkıntısız mekana ulaşmaktı nitekim öylede oldu...Toparlarsak eğer hiç acele etmeden doğru ve mantıklı kararlar vererek dediğiniz gibi moderatör ve yöneticimizin de desteğiyle çok güzel bir buluşma gerçekleştirebiliriz...Nacizane fikrim...Teşekkürler..
ankara fark attı gidiyor tüm hızıyla :)
son 4 gün....
anıtkabir de bir buluşma süper olur.
Anıtkabir de bir buluşma.... SÜPER OLUR.
Anıtkabire gitmemiz lazım zaten.. Atamızın huzuruna çıkmalıyız.. Ben bir Türk evladı olarak ve Ulu Önder Atamızın izinde ilerlerken onun huzuruna çıkmamış biri olarak hazır Ankarada olucak ise buluşmamız Lütfen ama Lütfen sizden ricam 1-2 saat bile olsa Anıtkabiri ziyaret edelim. Atamızın huzuruna çıkalım...
sıcak yaz günlerinde ege güneşi derim. (izmir)
öylede orta bir nokta olmuyor malesef.. Zaten ankette fark attı...
Ankara düşünmeye başlasın :D
arkadaşlar iyi güzelde katılım 200 punto falan olursa o şehrin trafiği alt üst olur.büyük şehir olmasada trafiği yoğun olmayan bir şehir düşünsek daha iyi olmaz mı?
Herkes fikrini yazarsa ortak yol çabuk bulunur düşüncesindeyim...
eser,
benimde gönlüm izmirden yana uzun zamandır gitmiyorum görsem iyi olur AMAAA izmir olsun dersek uç nokta olacak herkez için gelme şansı azalacak haksızlık etmemek adına izmiri elemek gerekli diye düşünüyorum.
ankara için oy kullandım ortak nokta her taraf için uygun olur diye.
katılım heralde 70 araç civarında olacak gibi görünüyor ankara ne kadar sıkıntı olur bizim için onuda ankaralı arkadaşlarımız bilgi verirlerse sağlıklı olur.
ankara sıkıntı olursa eskişehir uygun olur heralde?
abi esk de okadar aracı barındıracak neresi var
euheheh iyi dedin:D olmadı özdilek var tedarikçi:D
Eskişehir gelişen bir şehir.... henüz tam gelişmesini tamamlamasada.....
iki adet büyük yaşam parkları var içinde restoranlar, çay bahçeleri var. otoparklarda 500-600 civarı araç kapasiteli.... eğer ki olursa buralardan faydalanabiliriz.. 222 park var disco, canlı müzik, restorant, cafe bar tümüyle bir arada sunulduğu ortam otoparkıda müsait... yani burası bir Ankara bir İZmir bir İstanbul değil ama. her şeyiyle güzel ve yaşanmaya görülmeye değer yerler var..
5 yıl kaldım orda:D
Biliyorsun buraları demek... Fırat ben Eskişehir illede olsun demiyorum.... İzmir Ankara İstanbul farketmez...ama yapılırsada elimden geleni yapmaya hazırım.. neresi olursa oraya geleceğim. Eskişehir den tek başıma da olsa katılacağım. (ki Şuan Eskişehirli üyelerden ses yok.)
her ilde sorun olacak.... Espark ı bilirmisin. böyle buluşmalara sponsor olduklarını çok gördüm... en son twingocuların sponsoruydular. bize niye olmasınlar.. iş sadece gidip görüşmekte.... 1500 araçlık otoparkları var...
Karar kılalım artık yaa :(
evet esparkın otoparkı baya geniş...hasan polatkandada bi konvoya çıkarıs artık :D
Ankat sonucunda ne çıkarsa orada yapıcaz diye anket açtık sonuçta.. Zaten kazanan belli gibi bişey arkadaşlar ANKARA...
Anket sonucuna göre şuanda Ankara gibi gözüküyor. Trafik konusunda bize ankaralı arkadaşlar yardımcı olmalı ve belkide Ankarada bayaa namı büyük bir servis sponsor olursa trafik işi çözüme ulaşır...
Ankara yada Eskişehir yada İzmir yada İstanbul hiç fark etmez.. Ama Eser arkadaşımında dediği gibi Ankara buluşması yeni oldu ve orada tekrar bir buluşma yapılmasına sıcak bakılırmı o mechul.. İzmir İstanbul gibi illerimizde gelecek olan arkadaşlarımıza uç nokta gibi bişey olucak.. Orta yer ya ankara yada eskişehir olmalı.. Tabi biraz öncede dediğim gibi yakın zamanda buluşma yapılmasından dolayı Ankaraya nasıl sıcak bakılırmı bilinmez... Ortak bir nokta bulucaz arkadaşlar...
abicim ankara ankara dıosunuzda..hiç bir ankaralıdan ses çıkmıyo..adamlar istemiyo gelmemizi:D
Ankara ankette lider giderken ilginç tartışmalar olmuş. Ankara hem herkese yakın tam ortada hem de büyük şehir daha çok ses gelir. Hem barınma sıkıntısı olmaz hem de çok mekan var gidecek.En önemlisi ANITKABİRin önünde bir toplu foto çekilse herşeye değer. bir de çelenk koyuldu mu sayende rahat ve mesut yaşayan mal edinebilen Türk Grande Puntocuları diyerek Atamıza sunmuş oluruz minnetimizi.
oyumuzu kullandık karara saygı gösterip maximum katılım sağlamak görevimiz...
inşallah ses getirecek bir buluşma olur....