son olarak buluşma yeri neresi şimdi eskişehirde:S neo avm. mi
son olarak buluşma yeri neresi şimdi eskişehirde:S neo avm. mi
Hele bir gidelim de Fırat. Elbet buluşacağız bir yerlerde :D
Grande Punto, Punto Evo ve Bravo Büyük Türkiye Buluşması Hakkında Detaylar:
Büyük Buluşma Tarihi ve Saati: 10/10/2010 Pazar günü Saat: 10:00
Buluşma Yeri: Bilim Kültür Parkı, Eskişehir, Türkiye
Aktiviteler: Kahvaltı 11:00 Esbahçe, Buluşmayı müteakip, Saat 13:30'a kadar açık büfe (15 TL)
Eskişehir turu (Kentpark, şelale park gezisi, barlar sokağı)
Öğle Yemeği: Kırım Çiğ Börek, Kentpark 5 çiğ börek, Ayran (6 TL)
Ön Buluşma: 09/10/2010 Cumartesi günü Saat: 12:00
Aktiviteler: Eskişehir turu (Kentpark, şelale park gezisi, barlar sokağı)
Akşam Eğlencesi: Bomanti İsmail Restaurant (4 kişiye 1 adet 70cl Rakı, 7 çeşit meze, Ara sıcak, Ana yemek (Balık, tavuk, et, köfte) Meyve) Fasıl (Kişi başı 45 TL)
Konaklama: Divan Otel & Sultan Otel
Cumartesi gelip 1 gece konaklama için aktiviteler, otel ve konaklama yeri konusunda: 0554-6280950 ve 0532-6873373 Nolu Telefondan (Eser HÜNER) bilgi alınız.
Divan Otel: 0222-2320031
Sultan Otel: 0222-2318371
Bomanti İsmail Restaurant: 0532-5170133
birde oteli ekleyelim isterseniz dileyen arasın rezerv yaptırsın.
sultan otelden 10 kişilik yer ayırtıldı ama divan otel tercihimiz oldu dileyen sultan dileyen divan otelde ayırtsın ama bizim tercihimiz divan otel..
Bende divan otel'e rezarvasyonu yaptırdım..
alternatif olarak ikisinde yazalım son anda ki duruma göre gideriz..
Son karar Bomonti Erdi. Eğlencesi, Meze çeşitleri çok daha iyimiş. 25 kişilik bir rezervasyon yapıldı.
arkadaşlar divan oteli aradım tek kişilik odalar bitmiş. çift kişilik odalarda mecbur kalıcaz. kim kiminle kalacak şimdi :D
Arkadaşlar Program aynı Erdi nin yazdığı şekilde Cumartesi akşamı Eğlence Bomanti İsmail de...
pazar gündüz geleceklerde aynı şekilde buluşacağız.
Öğlen yemeği KENTPARK ta Kırım Çiğbörek evinde Çiğbörek yiyeceğiz. Kişi başı 7 lira 5 çiğbörek 1 ayran.
Arkadaşlar Sultan Otelde 10 tane çift kişilik oda ayırdım.. Sultan Otelde kalacaklar lütfen bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar.. o da sayısı fazla ise iptal ettirelim...
iki kişi 60 lira kahvaltı dahil...
Telefon ile Kırım Çibörekçisi ile konuştum. 5 çibörek 1 ayran 1 çay ve turşu 6 lira olarak anlaştık. rezervasyonu yaptırdım...
Erdi fiyatı değiştirebilirmisin.
eskişehire gidilirde çibörek yenmezmi hiç:)
Hadi bakalım hayırlısı :)
Arkadaşlar haftasonu hava yağışlı ve 12 derece civarında olacak yani eskişehir ağlıyacak....:D:D:D
Umarım guzel bır hava ıle guzel bır gun gecırırsınız
abi yağsın eskişehir yağmuru bu yağar geçer soğuğu kalır. o yüzden üstünüze mont getirmeyi kesinlikle unutmayın...
yalnız çiböreğin alternatifi olsaydı keşke bıkmıştık eskişehirdeyken yemekten :D hem de kırım çiböreğin üstünde 3 yıl oturunca...
evet arkadaşlar yanınıza mont kazak almayı unutmayın.. hava soğuk olacak.....
bulusma yerini bilen arkadaslar, googlemaps'den uydu goruntusu koyabilirler mi
Arkadaşlar kusura bakmayın hafta sonu cumartesi tekirdag saray da olmak zorundayım bi ekspertiz olayı yüzünden o güne tarih verdiler bu sabah eger ki işlerimi halledersem pazar orada olmaya çalısıcam cumartesi iyi eglenceler pazarada görüsürüz inşallah büyük ihtimalle.
sultan otelde kalacak kişi yok herhalde rezervasyonu iptal ettiriyorum..
arkadaşlar Divan otelde kahvaltı varmı? pazar günü kahvaltı yapacağız.
kahvaltı için Esbahçe ile anlaşıldı. rezervasyon yaptırıldı. AÇIK BÜFE kahvaltı. kişi başı 15 tl. saat 11 de kahvaltıya başlıyoruz saat 13:30 a kadar kahvaltı devam edecek. geç kalacak arkadaşlar için.
Erdi programa dahil edebilirsin.
ayrıca tekrar uyarıyorum.. Eskişehir akşamları müthiş soğudu....
Eskişehir'in soğuğu korksun bizden Eser. Bu kadar sevgi dolu kişileriz, ısıtırız biz orayı :) :)
Tedarikli geleceğiz Eser. Gözümüzü korkuttun.
Grande Punto, Punto Evo ve Bravo Büyük Türkiye Buluşması Hakkında Detaylar:
Büyük Buluşma Tarihi ve Saati: 10/10/2010 Pazar günü Saat: 10:00
Aktiviteler: Kahvaltı 11:00 Esbahçe, Buluşmayı müteakip, Saat 13:30'a kadar açık büfe (15 TL)
Eskişehir turu (Kentpark, şelale park gezisi, barlar sokağı)
Öğle Yemeği: Kırım Çiğ Börek, Kentpark 5 çiğ börek, Ayran (6 TL)
Ön Buluşma: 09/10/2010 Cumartesi günü Saat: 12:00
Aktiviteler: Eskişehir turu (Kentpark, şelale park gezisi, barlar sokağı)
Akşam Eğlencesi: Bomanti İsmail Restaurant (4 kişiye 1 adet 70cl Rakı, 7 çeşit meze, Ara sıcak, Ana yemek (Balık, tavuk, et, köfte) Meyve) Fasıl (Kişi başı 45 TL)
Konaklama: Divan Otel & Sultan Otel
Cumartesi gelip 1 gece konaklama için aktiviteler, otel ve konaklama yeri konusunda: 0554-6280950 ve 0532-6873373 Nolu Telefondan (Eser HÜNER) bilgi alınız.
Divan Otel: 0222-2320031
Sultan Otel: 0222-2318371
Bomanti İsmail Restaurant: 0532-5170133
son iki gün.....
izmir gurubu kaçta geleceksiniz eskişehire..
Yasemin sabah 05 oo gibi yola çıksa ancak 13 00 gibi Eskişehirde olur.:D:D Sonuçta hava yağışlı lütfen dikkatli ve yavaş gelelim:D:D:DBu arada herkeze müjde pazar günü parçalı bulutlu ve 12 derece civarında bir hava var EsEs te...
1 gibi en geç orlarda oluruz sanırsam
Alın sıze hava durumu:ressam:
İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | ESKİŞEHİR
Bence yine de yavaş gelin hava yağışlı olacak sanırım.Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum kazasız belâsız inş...
Ekledik işte bı tesekkur eder ınsan gurur amca yawwww
Eline beline sağlık be koçum....
İşte budur yaw Allah'ına kurban :D