hedef tarih 10 ekim
isteyen 9 ekim den işini ayarlar
tek gün organizasyon açısından ve katılım bakımından daha mantıklı bence
ama yinede üyelerimizden gelen talep doğrultusunda hareket ederiz
hedef tarih 10 ekim
isteyen 9 ekim den işini ayarlar
tek gün organizasyon açısından ve katılım bakımından daha mantıklı bence
ama yinede üyelerimizden gelen talep doğrultusunda hareket ederiz
415 km civarı ve 6-7 saat arası sürer tahminimce.. Google maps öyle çıkarıyo.. Mesela banada 450 km 7 saat diyor.. Ama konvoy halinde ve mola vere vere gideceğimiz için 1-2 saat atar tahminimce.. Hız yok çünkü yollarda.. :):) Neşeli gidip neşeli gelelim :):)
1 gece kalmalı bence daha hoş olur... Artı düşüncem sadece 10 ekim diye belirtirsek pazar günü git gel yapmamak açısından katılım zayıf kalabilir diye düşünüyorum.. Dediğin gibi gene gelen istek doğrultusunda hareket edilir..
murat abi eskisehir 6 saat abi izmirden...uşak yolundan gidicez
Bende katılmayı çok isterim. Umarım o tarihlerde bir sorun çıkmaz.
ibis hotelle görüşülebilir aslında eser abi ne dersin
Ben Cumartesi saat 13:30 gibi Antalya'dan çıkıcam 420km civarı Eskişehir tahminen 6 saatte Eskişehir'de olurum akşam kalmak şart yoksa 1 gün içerisinde git gel eğlen zor olur :)
eser kardeşimiz müsait olduğunda konuyla ilgilenecektir.
Sezon sonu olduğu için bir otelle konuşulduğunda indirimde yapılır. Sonuçta otelin en az 20-25 odasını alıcaz.. Otoparkı geniş bir otel olsun :):)
ibis Otel | ibis Otel Eskişehir | ibis Oteli | Eskişehir Otelleri
fıratın dediği bu otel güzelmiş.. fiyatlarıda uygun..
eskişehir otel konusunda zengin sayılır. birçok otel var kalitesine göre. gelecek arkadaşların durumuna göre en iyisini en uyguna ayarlamaya çalışacağız tabi.
ben eskişehirin yerlisi olmadığım için bu organizasyon konusunda eskişehirli arkadaşlara yardımcı olacağım elimden geldiğince.
ayrıca birde önerim olacak. buluşmada tektip olmak açısından buluşmaya özel tişört yaptırılamazmı acaba.
arkadaşlar tüm yazdılarınızı okudum... bayağı hareketlenmiş..ben şuan folyo kaplatma işiyle uğraşıyorum.... o yüzden bakamadım... ama ibis otel demişsiniz oda fiyatı 120 lira civarı otoparkı var.. ama fiyat çok pahalı fazla düşeceklerinide sanmıyorum.... başka bir otel olsa... ayarlayacağız bir şeyler... başka bir otel vardı... onunla kounuşacaktım... yıldızı falan yok ama güzel bir otel...
9 ekimde buluşalım derim... 10 nunda katılanlarda olsun.. farketmez ama listeye öyle yazılsın... ona göre rezervasyon yaptırmam gerekiyor...
Bence de ibis biraz tuzlu olur :) Büyük otel miydi eser abi orası nasıldır? Hiç danıştın mı oraya?
evet eserim hesaplı olması daha uygun olur herkeze.. Sabah kahvaltılı yada kahvaltısız fark etmez...
otel için daha çok vaktimiz olacak. epey zamanımız var. yeni inşa etseniz bile ozaman kadar biter :D
ben hiç sıkıntı etmiyorum bu konuda arkadaşlar çünkü eser kardeşimiz ve eskişehirli arkadaşlarımız gerekeni en uygun şekilde ayarlayacaklarına eminim.
bırakalım eser kardeşimiz gerekli araştırmaları yapınca zaten bize bilgi verecektir.
bugün heykel park diye bir yer var oranın sahibinin bir yakınıyla görüştüm... açık büfe kahvaltı olayını... indirim yapıyorlarmış... bakalım önemli olan yüzyüze konuşmak... otel işi kolay...
Esercim kolay gelsin sana. Herdaim arkandayız unutma dostum...
eski otogarın ordaki otellerde vardı aslında..yunusemre caddesindeki
eyvallah sana çok güveniyorum.. dostum...
valla eski otogarın orada otel çok... ama bütçenizi çok yormayacak bir otel bulmam lazım.. kafamda bir kaç yer var... onlarla görüşeceğim.
otel ayarlayamazsak bile hepinizi evimde misafir ederim...
Gelişmeler sevindirici...Ama hepimizi nasıl misafir ediceksin ki :D