eee bizim araç 2008 model ve aynı sorun bizdede war acaba bize 2008 diye 2006 model mi kerttirdiler :D:D
Printable View
eee bizim araç 2008 model ve aynı sorun bizdede war acaba bize 2008 diye 2006 model mi kerttirdiler :D:D
yanii buraya sunu yazıyorsunuz adamın moralini bozuyorsunuz. ben arka kapıları o sekilde kullanmaya alıstım en az defa gotrudum olmadı bıktım yanee ole bıraktım enteresan bisey var gunesle de alaklı sıcakta oluyor bu durum soguktada cok iyi degil ama nalet ossun daha ne diyem unututum hatırlattınız yahuu servise goturcem
hakan kardeşim senin yaşadıklarına çok üzüldüm malesef bazı servisler bu şekilde davranıyorlar bende karşılaştım ama başka bir şehirdeki servis bana isteklerime anında yanıt verdi bu sadece fiatlarda değil diğer model araç servisleridede aynı malesef önce insana saygı sonra ürettiğin araca ve garantisine saygısı olursa çözülmeyecek proplem yoktur buda insanları eğitmekten geçer. biraz ders gibi oldu neyse moralini bozma beterin beteri vardır allah daha büyük sıkıntılardan korusun.:Ç
Sinan, bayideki son model punto.lara bakmıştım geçen ay, onlarda bir problem yoktu.
Mustafa dediğiniz gibi, ancak hepimizin eşi dostu var. İnsanlar kapıları zorlayıp duruyor sürekli. Rezillik, başka birşey değil.
Özcan dediğin gibi , yapacak birşey yok lanet olsun demekten başka :) Arabamı çok seviyorum ama sırf şu servis politikaları yüzünden arabayı satmayı bile düşünüyorum..
İşin komik yanı ise direkt FIAT yönetiminin böyle bir karar vermesi. Çok komik ne yazık ki... Garanti olduğu için parça değişimi yok, ancak araçta garanti olmasaydı, diyecekleri laf belliydi..."ben servisim, parça tamiri ile uğraşmam, direkt değiştiririm".. Çok komik.. neyse..