geçmiş olsun sanırım kasko şirketleri orjinal cam takmıyolar die biliorum
Arkadaşlar selamlar. Arka camım patladı ve çok küçük parçalara bölündü. Kaskodan yenilendi. Fakat cam parçacıkları bagaj kapağının içinde kalmış. Servisten arkadaşlar elektrik süpürgesi ve diğer olasılıkları kullanarak bir miktar temizleyebildik fakat kırıkları çıkarabileceğimiz herhangi bir açıklık yok diyorlar. Bagaj kapağının en alt tarafında kapak kilidinin iki tarafında tırnak ucu kadar birer tane delik var. Zamanla bu iki küçük delikten parçaların birer birer döküleceğini söylediler.
Böyle bir durumla karşılaşan arkadaş oldu mu? Bagaj kapağını her kaldırış ve indirişimde çıkır çıkır sesler geliyor içeride bulunan yaklaşık 150-200 kadar parçadan. Hissediyorum çok küçükler ama bir şekilde hapsolmuşlar. Bunları çıkarabilek için tavsiyesi olan var mı? Bir de orjinal arka camlarınızın üzerinde yazan marka nedir? Benimkinde Doraglass gibi bir şey yazıyor. Ben tam bilmiyorum öncekinin markasına bakmadım.
Şimdiden teşekkürler.
geçmiş olsun sanırım kasko şirketleri orjinal cam takmıyolar die biliorum
önceLikLe geçmiş oLsun.
bagaj kapağının iç pLastik kısmı çıkıyor, eL tutamak yerinde bir tane vidası oLması Lazım, sert şekiLde asıLınca, pLastik kapak oLdugu gibi çıkıyor. dikkat et etrafında yakLaşık 10-15 tane tırnak var, onLarı kırmadan asıLabiLirsin.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Peki hava tutmakla temizlenecek birşey değil mi bu? Tam nereye kaçtı parçalar anlayamadım ama.
plastık kısım çıkıyor erdinin dediği gibi tutma terindeki vidayı sok ve yavaşca asıl bandozlara dikkat et pat diye kafası kopuyoo
onrky
1.4 starjet 95hp
ilginize tesekkurler uygun bir zamanda tekrar kontrol edip deneyecegim tavsiyelerinizi. olmadi servise iletirim onlar dener. tekrar cok saolun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri