check transmission, see hand book hataları FREN SENSÖRÜ kaynaklı almışım...Aracımda Fren sensörü değiştikden sonra hatayı tekrar almadım...Aynı hatadan alan arkadaşlar olursa diye sonucu paylaşmak istedim..
İyi günler....
Printable View
acilwn servise gidiyosunuz
aynı sorun ilk başta benimde başıma geldi, bi süre tekrarlamadı, sonra yolda kaldım, servise götürdüm, parça değiştiler, 6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum..
mutlaka servis..
İyi günler otomatik vitesi boşa geçtiğini söylediğiniz arkadaşın nickname ne ve şu transsmission see handbook mesajı sorununu nasıl çözmüş biliyormusunuz?
iyi çalışmalar
garantinizi direk fiattan öğrenirseniz daha iyi olur. bazı bayilerde görünmeyebiliyo. geçen gün gittiğim servis sözleşme numarası ile fiata sordu.
Arkadaşlar benim dizel dualogic puntoda 3 ten 4 geçerken ve 5 ten 4 e geçerken petşişe ezmişsiniz gib ses geliyor. Benzer sorun yaşayan varmı aranızda ..
Çok bariz duyulmasa da benzer bir ses ben de duyuyorum.
Ben 60.000 kilometredeyim, servis daha gider dedi ama ilk tahlilde debriyaj balatasını değiştireceğim. Bayırlarda araba neredeyse yerinden kalkmıyor artık...
Sen kaç kilometredesin, kalkışların nasıl, seri mi?
Bu uyarıyı benim aracımda verdi bir kere yolda kaldım, serviste sorun yok dendi...sürekli tekrar etmeye başladı...sonunda araç çalışmadı ve çekici ile servise gitti, sorun şanzıman sensöründen kaynaklanıyormuş...1 hafta parça beklendi (antepte bulunabildi) garanti kapsamında degişti...3 ayın sonunda yine arıza verdi...Dün servise götürünce bu seferki sronun fren sensöründen kaynaklandıgı ortaya çıktı...Sizin sorun çabuk çözülmüş ne güzel :) umarım benim puntoda artık sorunsuzdur...Araç garantisine gelince ben aracı aldıgımdada garanti süresi 3 yıl denmişti...Fiat tüketici kredisi kullanmıtım bundan mı kaynaklı bilmiyorum ama...