Sensör geldi taktım 20km kadar güzel götürdü sonrasında tekrar P0011 arızasını verdi önerisi olan var mı ?
Merhabalar, 2010 model grande punto 1.4 8v aracımda P0011 arıza kodu mevcut, OBD portundan cihaz bağlayıp sildiğim zaman bazen 10km bazen 1km o şekilde götürüyor sonra tekrardan arızaya düşüyor. Elektrovalf isimli parçayı parçacıdan alıp değiştirdiğimde aynı arıza devam ediyor, fakat parçacıdan aldığım parçanın arabanın içinden çıkan müşürle alakası yok, aliexpressten fpt marka 55209166 oem kodlu parçayı sipariş verdim. Taktığımda düzelmezse nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? (Araçta atiker sıralı sistem lpg vardı söktürdüm elektrik tesisatını kendim yeniledim, öncesinde aynı arıza mevcuttu.)
Konu bthninclr tarafından (03/01/2025 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.
Sensör geldi taktım 20km kadar güzel götürdü sonrasında tekrar P0011 arızasını verdi önerisi olan var mı ?
Ustaya götürdüm aldığım sensörün orijinal olmadığını ve arabanın sentesinin kaçık olduğunu söyledi, arabayı senteye alıp denedi o sıralarda arıza açmadı fakat ne zaman yolda 2bin devir sabit gitsem arızaya düşüyor araç yine gittim mopar orijinal sensörü bulunduğum yerde güvenilir bir parçacıdan aldım. Aynı sorun devam etmekte parçacıya giderken radardan cezada yedim yıldım artık 😁 yok mu bu işin çözümünü bilen ? Aklımda 2 yer kaldı ya beyin ya da eksantrik mili.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri