Hocam yedek lastik yeri stepnenin orayı kontrol eder misin orada su var mı? Benim eski araçta orada su dolmuştu araba sallandıkça oradan geliyordu benzer bir durum olabilir.
aracım sol taraftan su alıyor ayak basma yerleri özellikle arka taraf çok alıyor şöför koltugu altı kuru kapı tahliye kanalları temizlettim denedik su almıyor dediler tazikli su tutmuşlar stoplar kontrol edildi bagaj kuru arka yolcu koltugu altı kuru yağmur yağdımı su alıyor arka ayak basma yeri özellikle cok alıyor arka tarafta sadece ayak basma yerinde su var görünür yerlerde bi akma durumu su izi yok sanki bilerek dökülmüş gibi bi türlü çözüm bulamadım kapı fitillerinden kaçıyor olabilir mi veya araç alttan su alıyor olabilirmi çok yağmur yağdığında su doluyor sabah fazla yağmur yoktu ıslak değildi fakat biraz kullandım aklıma geldi paspası kaldırdım yine su almış
Konu qweee09 tarafından (15/12/2024 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: AÇIKLAMA EKLENDİ
Hocam yedek lastik yeri stepnenin orayı kontrol eder misin orada su var mı? Benim eski araçta orada su dolmuştu araba sallandıkça oradan geliyordu benzer bir durum olabilir.
Bu sorun benim eski aracımda da başıma gelmişti. Aynı anlattığınız gibi. Paspaspasların altına bez koymuştum su çekilsin diye. Arka stopların contası deforme olmuş farkında değildim bir kere stepne lazım oldu bir baktım ki stepne yerinde su var sonra servise bıraktım orayı gösterdiler conta yenilenince bir daha su alma vs yıllarca olmadı.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri