+++++++
Fiat punto 1.2 pop 2014. 1. viteste tam araç hareket etmeye yakın tak diye vuruntu oluyor geri viteste de aynı şey oluyor. İkinci viteste giderken düz yolda ayağımı gazdan çekiyorum yine oluyor daha az olsa da. Bir ve geri viteste tam debriyaj kavrama noktasında yani aracın gittiği anda olan bişey bu. Bir arkadaşa sordum arıza Şanzıman takozu dedi. Bu işlem basit mi maliyetli mi komple Şanzımanın sökülmesine gerek var mı öyleyse yaptırmam büyük ihtimalle iyi usta bulmak zor malum
+++++++
Merhaba, şanzımanla ilgili yazdığım sorun için paylaşabileceğiniz bir bilgi var mıdir? Yaşadığım sorun için yeni başlık açmıştım ana sayfada görünüyor. Ayrıca Eskişehir'de duologic için işinin ehli bir usta var mıdır bildiğiniz? Teşekkürler
Karsta yaşıyorum Ankarada yaptırmaya çalışıyorum bu aralar aracı. Yıllık izin günlerine denk getirip
şundan kaynaklı demek burdan imkansız gibi birşey, ancak genel olarak bir parçadaki takoz, yani lastik parçanın deforme olmasından kaynaklı olma ihtimali yüksek. şu video size bir fikir verebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=Vcr2WasHLXs
ankarada sponsor usta :Erdinç Ballı : 0533 161 04 32 fiat grubundan beni yönlendirdiler dersen her konuda yardımcı olacaktır. gitmeden telefonla irtibata geçip konuşmanızda fayda var. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri