Arkadaşlar 2004 model fiat albea aracım var benzin/lpg. 3-4 kez başıma gelen bir olay var aracı ilk çalıştırdığımda hiç gaza dokunmadığım halde,sanki gazı köklüyormuş gibi motor devri 4-5 binlere çıkacak seviye araç direk gazlıyor, kontağı kapatıp açınca tekrar ediyor bikaç sefer sonrasında düzeliyor. Bir de buna ek olarak seyir halindeyken arada motor arıza ışığı sarı yanıyor o ara araç hafif seviyede gaz yemiyor gibi oluyor ama sonra ışık kendiğilinden sönüp günlerce yanmadığı oluyor.
Bu şikayetlerle ustaya gittim aracı cihaza bağladık motor arıza ışığının boğaz kelebeğinden olduğunu gördük temizlik yaptırdım ancak değişen bir şey olmadı. Bu arada baskı balata daha 2 aylık yeni.
Sizce derdi nedir aracın ne yapmalıyım ? birde araç değişimi yapmayı düşünüyorum bu şekilde satılır mı?
Arıza nedenini tam bilmiyorum fakat aracı bu şekilde karşı tarafa sorununu söyleyerek fiyatıda ona göre belirleyerek satabilirsiniz.
Fakat arızayı gizleyerek satmak doğru bir davranış olmayacaktır.
Bu arada gaz teli de takılıyor olabilir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri