Adam gibi sac bi muhafaza olabilir. Ama plastikler kırılıyor ve çöp. Bizim puntolar zaten alçak. Her türlü dikkat etmek gerek.
Merhabalar aracı aldığımda dikkatimi çekti kaputu açtım ve yeri görüyorum yani alt muhafaza yok şimdi sorum şu şekilde bu muhafazayı takmazsak ne olur takmamız gerekir mi takarsak yararları nelerdir ?
Adam gibi sac bi muhafaza olabilir. Ama plastikler kırılıyor ve çöp. Bizim puntolar zaten alçak. Her türlü dikkat etmek gerek.
Plastik olanlar dandik görünüyor, "sac veya demirler ise kaza anında motorun düşmesini engelliyor" şeklinde özetleyebileceğim yorumlar yüzünden 7 yıldır taktırmadım.
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
Bu arada bilinen yetkili servisler de orijinal diye yan sanayi plastik karter muhafaza takıyorlar.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
2 türlü var zaten orjınalde plastık ve metaller. Yerinizde olsam karter muhafaza taktıracak arkadasların plastık taktırmasını tavsıye ederım metal muhafazalar radyator kısımlarına montajlandıgı ıcın alt darbelerde radyatoru patlatırsanız yolda kalırsınız. plastıkte en kotu kırılır.
İşin garip yanı detaylı bir şekilde araştırdım ve fabrika çıkısında bile bu muhafazanın olmadığını öğrendim FİAT bunu koymadıysa demekki vardır bir bildiği ben aslında sadece biraz ses yalıtımı olurmu acaba diye düşünerek koymak istiyordum ama orjinalde olmadığını öğrenince sanırım vazgeçeceğim.
Bir bildiğinden değil masraftan kaçmak için Ben şahsen taş vs. girmesin diye önlem aldım. Aslında her aracın altına plastikte olsa bir muhafaza konulması şart .. Bundan aldım gayet memnunum bir sıkıntısı yok biraz daha dikkatli sürüyorum . Tirim sesi falan da yok ama yine de siz bilirsiniz
https://urun.n11.com/oem-yedek-parca...tal-P100689766
Aktaş otoda 100liraya gördüm plastik.
Takmak mantıklı olabilir ama bi kaç yag bakımından snra hoşaf gibi olur o
Evet maalesef öyle eski aracım Megane 2 ydi aynı sorun vardı alt muhafazayı en son söküp atacaktım artık bıktırmıştı beni her seferinde yalama olan vidalar ses yapmalar vs.
Bende 1.4 vardı authentique aslında araç arkadaşın dediği gibi segmentten dolayı daha konforlu geniş bir araba ama boş paketinde inanın hiç birşey yok aynalar manuel ısıtmalı değil kapı ve tavan döşemeleri sarkmaları, rolantı dalgalanmaları trim sesleri vs. kronik sorunları olan bir araç Renault forumdan 3 yıl takıldım oradaki izlenimim bu araç ile ilgili paket ne kadar full olursa o kadar sorun çıkarttığı yönündedir.
Punto mu megane 2 mi derseniz farklı segment araçlar olduğu için yorum yapmakta zorlanıyorum ama FİAT arabasına hep negatif bakardım fakat puntodan sonra bu olay biraz düzeldi.
Ya inanın bende hem opel astra j var 2012 dizel manuel.
Hemde 2007 1.4 otomatik puntoyu daha pratik ve minik oldugundan çok sevdim. Parça deseniz uygun. Ve minicik motoruyla canını dişine takıyor resmen.
He bide şu var ; otomatik punto aravım neredeyse aldıgım fiyatı üçe katladı.
Manuel opelim iki katladı.
Evet bu puntoda benimde dikkatimi çeken oydu megane 1.4 98hpdi ama yokuşlarda zorlanıyordu ama bunun maşallahı var dediğiniz gibi keçi gibi tırmanıyor.
Megane 2 yi bende 3 sene önce 27 bine almıştım daha sonra 70 civarına sattım ama otomatik araçlar gerçekten çok daha fazla prim yaptı hızına yetişilmiyor bu puntoyuda arkadaşımdan aldım.
SONUÇTA ALT MUHAFAZA ÖNEMLİ :)
merhaba, yeni konu açmadan buradan devam edeyim dedim.
karter muhafazayı takınca tekerlerin hemen önüne doğru üçgenimsi bir alan yine boşlukta kalıyor değil mi ?
buralar için ayrı birer parça mı var acaba ?
livin' on the edge
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri