Araba yokuş aşağı olduğunda bir sıkıntı yok fakat düz şekilde park edildiğinde yağ lambası 2 sn geç sönüp kasnak tarafından tak tak tar tar sesi geliyor. Sizce sorun ne bir türlü bulamıyorum
Araba yokuş aşağı olduğunda bir sıkıntı yok fakat düz şekilde park edildiğinde yağ lambası 2 sn geç sönüp kasnak tarafından tak tak tar tar sesi geliyor. Sizce sorun ne bir türlü bulamıyorum
Yağ seviyesini kontrol etmeni öneririm.
Yağ seviyesinde sorun yok hocam yaa bu renault meganların egzantrik dişlisi ses çıkarıyormuş aynı onun gibi ses çıkarıyor
Uzun süre çalıştırmayınca ilk çalıştırmada benim aracımdada o ses geliyor bende çok merak ediyorum o sesi
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abi maks 2 sn yapıyor bu sesi arabaya 18-24 saat hiç binmeyince sence normal mi yoksa sıkıntı çıkarır mı
abi maks 2 sn yapıyor bu sesi o da arabaya 18-24 saat hiç binmeyince sence normal mi yoksa sıkıntı çıkarır mı? Ek olarak 8 ay felan önce yağ lambam geç sönüyordu karter içindeki yağ filtresi tıkandığından karter açılıp içindeki yağ filtresi temizlenince düzeldi. Sence bizim de elektrovana tıkanmış olabilir mi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri