Merhaba arkadaşlar. Grande Punto 1.4 2007 modelini birkaç ay önce aldım. Aracımdan gayet memnunum ama dijital kliması dertli yaptı beni. Fan problemi vardı. Rezistör değişti, klima kontrol paneli kartında arıza var dediler. başka bir grande punto'dan çıkma klima kontrol paneli bulduk. taktık çalıştı. bütün fan kademeleri çalışıyor. sıcak soğuk üflemesinde herhangi bir sorun yok. yalnız şöyle bir durum oluştu. yeni ve çıkma paneli taktığımızda km yanıp sönmeye başladı. kutup başını söktüm taktım düzelmedi. bende bir salaklık yaptım. klima yeni ya belki ondandır dedim. klimaya reset attım. şimdi de km yanıp sönmesi gibi sürücü tarafındaki sıcaklık derece göstergesi yanıp sönmeye başladı. ikisi birlikte yanıp sönüyorlar şimdi. delirmek üzereyim arabadan soğudum resmen. sizlerden ricam bu konu hakkında çözümlerinizi benimle paylaşmanız. biraz araştırma yaptım. proxy hizalaması denilen şey bu km ve klima derece göstergelerinin yanıp sönmesini engeller mi? bir de bu işlemi servis haricinde sanayide falan yapıyorlar mı?