Cevap: Dizel punto rolantide 1000 devirde çalışmaya başladı
Alıntı:
cmhrky Nickli Üyeden Alıntı
Partikül filtresi durumuna bakın. Sürekli temizleme eğilimindeyse devir yükselebilir.
hocam buna nasıl bakabilirim ?
Alıntı:
aslam0740 Nickli Üyeden Alıntı
motor beynine hava çok geldi mazotu ver komutundan olma olasılığı yüksek partükül filtresi dolu ise ozaman yeteri kadar gaz çıkışı olmadığı için motor zorlanıyor ve devir yükseliyor, şunuda yapabilrsin, hava filtresindeki map sensörü, maniforttaki maf sensörünü balata spreyiyile temzile, partükül filtresi ve enjektörler için ise würth ün enjektör temizleyici mazot katkısını, petrolden mazot alırken pompayı depoya takmadan würtü depoya dök arkasından mazotu fulle, birde mazotu petrol ofisinden alın mazotu çok güzel, ben hep petrol ofisinden alıyorum bazen denk gelemse başka istasyonlardan aldığımda oluyor başka istasyonlardan aldığımda arabam sağırlaşıyor. bi dene fazla sana maliyeti olmaz elinden geliyorsa 10 dk lık iş
partikül filtresinin dolu olup olmadığına nasıl bakabilirim ?
Re: Dizel punto rolantide 1000 devirde çalışmaya başladı
Benim 1.3 mjet çalışınca 1000 normalde de 900 devirde çalışıyor. çalışması ilk andan sonra cok stabil rolantinin olmasi gerekeni nedir ?
Cevap: Re: Dizel punto rolantide 1000 devirde çalışmaya başladı
Alıntı:
Cleve Nickli Üyeden Alıntı
Benim 1.3 mjet çalışınca 1000 normalde de 900 devirde çalışıyor. çalışması ilk andan sonra cok stabil rolantinin olmasi gerekeni nedir ?
hocam bende daha önce pek dikkat etmemiştim ama 800 lerde ya da 900 lerde olacak.
araba ısınıca 1000 devilere yükselmesi sorununu ilkkez ben mi yaşıyorum acaba
Arkadaşlar hepinize cevap için teşekkür ederim. Bugün farklı bir ustaya gittim sarz dinamosu arizaliymis bir parca değişimi oldu. Rölanti sorununun sebebi buymus