kampanyadan bende park sensörünü seçtim henüz taktırmadım ama kutusunda fiat yazıyor.. kalitesiz olma ihtimali var mı? kutulardan farklı şeylermi çıkıyor acaba..
kalitesiz park sensörlerinde bu sorunu yaşamak mümkün , Ama bütün sonradan takılanları bu kapsama almak yanlış kaliteli ürünlerde var + bu park sensörleri önede takılabiliyor biz çoğu müşterimizin genellikle bayan oluyor bunlarön tamponada takıyoruz çok kullanışlı oluyor araya bir düğme takılıyor istenildiği zaman park yanaşma vs . de faydalı oluyor...
kampanyadan bende park sensörünü seçtim henüz taktırmadım ama kutusunda fiat yazıyor.. kalitesiz olma ihtimali var mı? kutulardan farklı şeylermi çıkıyor acaba..
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
Kalıtelısı mutlaka vardır.
Fakat Fiatın yaptığı kampanya ve yenı arac alırken hedıye park sensorlerı için kesin söylenebilecek tek bir şey var. İyi değil.
merhaba, benim arabada hem önde hem arkada park sensörü var. aracı alırken fiyat bayiinde takmışlardı. gayet de düzgün çalışıyor ama şöyle bir derdim var. ön tampon sensörleri her frene bastıgımda aktif hale geliyor. geri sensörler ise geri vitese takılıyken aktif. açıp kapatma için anahtar koymamışlar. Özellikle mehmet bey'e (femoli) sormak istiyorum. sensörün ekranı iç dikiz aynasının üstüne takılmış. oraya ya da başka bir yere anahtar ekletmem mümkün olur mu? bu küçük işle servisler uğraşır mı? oto elektrikçiye mi gitmek gerekir. onlar ortalığı dağıtmadan anahtar ekler mi?
ya arkadaşlar korkutmayın beni. bu kampanyadan ötürü verilen park sensörünü yakında taktıracağım yapmayın etmeyin kötü demeyin. Hem annem için lazım olacak yaw
![]()
Cihan korkulcak bişe yok
ön tampon sensörüne mutlaka bir buton yapmaları lazımdı. her frene bastığında çalışması heleki trafikte çok sinir bozucu olur. arka tampona takılan zaten direk geri vitese geçişte devreye griiyor. onun içinde bir buton yapılırmı bilmiyorum ama aslında iyi randıman alabilmen için hiç buton yaptırma derim arka tarafa.
Konu Linos tarafından (30/01/2008 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
Daihatsu Copen
teşekkür ederim aslı arkadaşım konfor paketli gp aldığında onunda ekranı aynı yerde camın üstündemi
Konu cann tarafından (31/01/2008 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Haftasonu servise gidip anahtar eklemelerini istiycem.
Konu mypunto tarafından (01/02/2008 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Bu düğme olayını öğrenmem iyi oldu. Ben de taktırim mi veya söyleyim mi napim? Ben hediye olan sensörü alacağım. Sadece arkadır tabi ki. Sadece arkada olan sensörün de düğmesi olur mu? Olursa ne işe yarar? Anlamamış olabilirim.
ya arkadaslar sensor iyide bu aletlere tartısıldıama cc lazım cc ben acayip ihtiyac duyuyorum yahuu
Arkadaşlar bu haftasonu kampanya ile alıp taktırdıgım sensörün kontrol ettirdim serviste takarken ters takmışlar. Algılayıcı gözler yere doğru bakıyormuş. BU yüzdenden araba daha ivmelenmeye başlar başlamaz ötüyordu. lensleri düzelttiler şimdi gayet normal çalışıyor. Hatta abartmışlar 1.5 metreden falan algılıyo))) . Benimkine benzer sorunu olan arkadaşlar lenslerin yönlerini bir kontrol ettirin isterseniz.
Daihatsu Copen
Ayhan bütün park sensörlerinin ekranı var. servisde takılanlar dahil. ötüyor ama birde nekadar yakınlık kaldığını rakamla gösteren küçük bir göstergesi var. engele yaklaştıkça hızlı aralıklarla ötmeye başlıyor. uzuklaşınca ötme süresi yavaşlıyor. ama yinede ne kadar mesafe kaldığını öğrenmen için o ekrana ihtiyacın var.
Daihatsu Copen
nasıl yok ? mesafeyi nerden görüyorlar peki ?
Daihatsu Copen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri