Merhabalar arkadaşlar bu hafta sonu başıma gelen olayı anlatayım airbag lambası yandı aracı kullanırken korna gitti radyo kumanda tuşları da deaktif oldular. Pazartesi günü servise gittim durumu anlattım incelediler sinyal kolunun değişeceğini sölediler , 1810 lira parça 190 lira işçilik ücreti ile değişim teklif ettiler , bende bunu kabul etmediğimi bu durumu araştırdığımı çok kişinin bu durumu yaşadığını bazılarının servis tarafından ücretsiz değiştirildiğini ve çoğu kişinin indirim alabildiğini belirttim , sonra sistem üzerinden bi talep yolladılar ve 2 dk sonra red cevabı geldi (sistem otomatik cewaplıyormuş).ben yine aynılarını belirttim genel merkezle yada koç holding ile görüşebileceğimi ve emsal durumlar olduğunu bildiğimi onlara aktarabileceğimi , aracın ilk günden beri servis bakımlı oldugunu ve direksyonun hiç işlem görmediğini ve kullanıcı hatası tarzı bişeyin daha 93 binde olan araçta olamayacağını belirttim , sonra müşteri ilişkileri sorumlusu tekrar talebimi ve bilgileri not olarak aldı tekrar telep yazacağını bana sonra cewap gelince döneceğini söyledi ve servisten ayrıldım.

Araç punto 1.3 mtj 95 bg 93 de araba çıktığı günden beri servis bakımlı ücretsiz değişim istedim bakalım daha dönüş yapan olmadı.

Parçayı burda sanayide ve internette araştırdım 350 liraya sargıyı garantili tamir eden bir beyinci buldum , ayrıca parça fiyatları internette 750 liradan başlıo 1700 liraya kadar aynı parça kodlu sinyal kolu mevcut.

Daha önce başına bu durum gelen arkadaşlar bu posta yazarsa izlenilebilecek yollar hakkında sevinirim, teşekkür ederim şimdiden...

SM-N950F cihazımdan gönderildi