Alıntı OnurBazarbasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
volkan hocam selamlar , uzun arastırmalarım sonucu lıquı molyden vazgecerek motul x8100 fe 5w30 aldım uyguna da buldum 140 tl. opar marka filitre takımı aldım. onu da 125 tl buldum. aracın bir kaç bakılması gereken sorunları var mesela klima kafasına göre takılıyor bazen calısıyor bazen calısmıyor. sokete bakamadım yerı tam olarak çözemedim ama bir kere söylemiştin bana soket erimiştir onu değiştir düzelir diye umut ediyorum acıkcası. ayrıca yag kartelini de değiştereceğim. bir de bu araçların motor koruma karteri yok onu da uygun bir parçacıdan metal olanı 100 tl buldum. sol ön davlumbaz ayaklardan bir kaçı kırıldı her cukurdan gecerken tak tuk ses cıkarması uyuzua gıttı vıda atsamda olmadı onu da sanayide sormuştum 60 tl onu da değiştereceğim. ayrıca arac sabahları ilk çalıştırmam hemen olmuyor normalden çok az uzun oluyor ve cok vuruntulu çalışıyor ısıtma bujisi ile alakalı olacağını düşünerek ustaya gideceğim belki de bogaz keleği de bu sarsıntıyı yapıyor olabılır ona da baktıracagım. ve halen istanbulda şöyle işin ehli fiattan anlayan güzel bir usta bulamadım.
Gaziosmanpaşada HAkan ELMACI ile hiç görüştünmü.