Merhaba arkadaşlar aracımda start stop var ama ben kullanmak istemiyorum kapatmak için araç içinde bir düğme var ama her aracı çalıştırdığımda aktif hale geçiyor ve düğmeye basıp kapamak gerekiyor. Daha kısa bir yolu var mı tamamen kapamak için?
Merhaba arkadaşlar aracımda start stop var ama ben kullanmak istemiyorum kapatmak için araç içinde bir düğme var ama her aracı çalıştırdığımda aktif hale geçiyor ve düğmeye basıp kapamak gerekiyor. Daha kısa bir yolu var mı tamamen kapamak için?
Merhaba cevabı bilmiyorum ancak neden kapatmak istiyorsunuz merak ettim 😁
Sevmedim o özelliği çok sık dur kalk yapan biri değilim yani bana yakıt olarak kazandıracağı birşey yok. Boşu boşuna kısa duruşlarda araba stop ediyor . İllaki araçta bazı parçaların ömrüne etkisi vardır.
aracınızda o özellik varsa kullanın neden kullanmıyorsunuz? araca zararı yok star stopun. Ayrıca bendeki tuşa basıp iptal edince düğmeye basmadan aktif hale gelmiyor bir aksilik olmalı.
start-stop tam olarak motoru söndürmüyor uyku moduna alıyor motoru, parça ömrü derseniz; marş motoru gidebilir ona bir şey diyemem. Onu da bu sisteme entegre ederken dayanıklılığını artırmışlardır. Bu konuda karar tabi ki size ait, bana kalırsa araçta olan sistemleri kullanın derim ben. S&S u devreden çıkarırsanız siz tekrar devreye almadığınız sürece devreye kendiliğinden tekrar girmez. Giriyorsa; fikrimce bir problem olduğu kanaatindeyim. Servise göstermenizi tavsiye ederim.
2014te start&stop’un kontak kapatıp açmadan sonra tekrar aktif olmaması için bir yazılım güncellemesi olduğuyla ilgili bir konu yazılmış. Alıntı yapamadım burda. Servise sormakta fayda var eğer böyle bir yazılım güncellemesi varsa.
Talk pudrası iPhone aracılığıyla gönderilmiştir.
Konu kemalcapoglu tarafından (27/08/2018 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=hyzanki;925629]
Talk pudrası iPhone aracılığıyla gönderilmiştir.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...m+g%FCncelleme
Kemal Bey haklı yazılım güncellemesi gelmiş sanırım, servise danışmanız gerekir.
Merhaba evet tuşundan kapattığım zaman tekrar tuşuna basmadığım sürece Start&Stop devreye girmiyor.
Bende araç her çalıştırmada tekrar kapatmam gerekiyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri