Öncelikle herkese merhaba. Bı konuda o kadar çaresiz ve o kadar çıkmaz da kaldım ki lütfen başına gelen duyan eden varsa bana ulaşsın. Aracım 2008 Grande Punto 1.3 184 binde. Aracımı alalı 4 ay oluyor, aldığımdan beri şanzımandan gelen bir uğultu vardı Ancak aracımı tamirciye götürdüğümde şanzımanda ki rulmanlar kontrol edildi değiştirildi ama ses geçmedi Ustam sesin kesinlikle şanzımandan geldiğini düşündüğünü ancak şanzımanı değişmesine rağmen Yani rulmanları ses hala 2000 ile 3000 devir arasında duyuluyor. Ses bir hırıltı uğultu gibi geliyor ancak o devirlerden sonra hiçbir şekilde gelmiyor. Ses sadece aracın içerisinde duyuluyor kaputu açıp baktığımız da bu sesi duyamıyoruz. Valla kayışıni sokuyoruz, vitesi boşa alıp debriyaj'a basıyoruz sonra gaz veriyoruz ses yine var ama motordan mı değil mi çözemiyoruz. Zaten borç harç ile aldım masraf edebilecek gücüm inanın yok. Bu durumu hiç yaşayan yada benzerine denk gelen var mıdır ? Lütfen yardımcı olur musunuz ? (Ses bozuk bilgisayar fanları hızlı hızlı döner birden yavaşlar ve bir uğultu yapar ya aynı ona benziyor. Bilgisayara vurunca düzelen sesler gibi) Teşekkürler, iyi bayramlar