6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Fren disk , balata ve maliyeti { orjinal olmasına dikkat etmek lazım }

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #5
    Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22/12/2014
    Mesajlar
    3.170
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

    Standart Cevap: Fren disk , balata ve maliyeti { orjinal olmasına dikkat etmek lazım }

    Diskler de dalgalanmalar titreşim yapar genelde hatalı balatanın eşit seviyede aşınmamasından balata tozu yada disk çok ısındığı esnada su gelirse diskte yamulma dediğimiz olay oluyor. Buda virajlarda yada ani frenlemede titreşim yapıyor. Balata değişimi esnasında disk kalınlığına gore disk yüzeyinde ki dalgalanma tornada düzeltilmezse ses yapar fren de tam anlamı tutmaz zayıf olur. Balata yüzeyide dengeli alınmayacağı için ilerleyen zamanlarda disk değişimi erken olur.

    Bu arada 30 km disk ve balata birbirine alışmaz. 1000 km sonra daha iyi sonuçlar alacaksınız. Disk markası olarak seçim güzel inşallah bosch balatanız ilerleyen zamanda ötmez. Bu arada balatanızıda bir dahaki sinde tam bitmesini beklemeyin yüzde 70 den sonra maddi durum elveriyorsa değiştirin.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Ön Fren Balata ve Disk Değişimi (Yardım)
    AhmetBugdayli tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 06/04/2018, 18:02
  2. Kaliteli fren disk ve balata tavsiyesi..
    turboferhat tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 59
    Son Mesaj: 29/06/2017, 12:58
  3. Fren balata ve Disk seçimi?
    Serhatti tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 22/09/2016, 18:53
  4. Balata - Disk büyüklüğünün fren performansına etkisi ?
    Solitude tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 20/10/2011, 20:23
  5. 70.000 bakımı + fren disk ve balata değişimi
    argural tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 44
    Son Mesaj: 26/03/2010, 23:09

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com