6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Fren disk , balata ve maliyeti { orjinal olmasına dikkat etmek lazım }

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Kaan TAŞ
    KaanTs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/09/2015
    Mesajlar
    289
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 32

    Konu Fren disk , balata ve maliyeti { orjinal olmasına dikkat etmek lazım }

    ve sonunda 2011 punto evomun 69.000 km olan aracımın sağ sol fren disk ve balatalarını sanayide özel bir serviste tanıdığım bir yerde değiştirdim . orjinal Delphi fren disk ve Bosch marka balata aldım yaklaşık 30 km yol yaptım hiç bir şekilde ötme ,gıcırdama fren tutmama gibi bir durumu olmadı . işçilik dahil 365 Tl verdim güzel işçilik çıkardı usta . 1 ay önce bir kaç yere sordum ve aracımı gösterdim fiyat araştırması için ustalar fren disklerde hiç bir sorun olmadığı söylemişlerdi .bugün Araç üstünden çıkan fren diskleri çok kötü durumdaydı . ustanın dediğine göre fren disklerin fabrika çıkışlı balatlar bir kaç kez değişmiş dedi sadece balatalarını değiştirmişler dedi . benden önceki sahibi değiştirdim fren diskleri felan demişti . asla güvenerek iş yapmam bu saatten sonra . araç üstünde çıkanların ekte fotoğraflarını paylaşacağım .
    <strong><i>Eklenmiş küçük resimler</i></strong><br/><br/> Eklenmiş küçük resimler

    -2018-07-10-17.16.05.jpg   -2018-07-10-17.16.11.jpg   -2018-07-10-17.15.39.jpg  

Benzer Konular

  1. Ön Fren Balata ve Disk Değişimi (Yardım)
    AhmetBugdayli tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 06/04/2018, 18:02
  2. Kaliteli fren disk ve balata tavsiyesi..
    turboferhat tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 59
    Son Mesaj: 29/06/2017, 12:58
  3. Fren balata ve Disk seçimi?
    Serhatti tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 22/09/2016, 18:53
  4. Balata - Disk büyüklüğünün fren performansına etkisi ?
    Solitude tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 20/10/2011, 20:23
  5. 70.000 bakımı + fren disk ve balata değişimi
    argural tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 44
    Son Mesaj: 26/03/2010, 23:09

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com