Tekirdağ çorlu luleburgaz cevresinde bunu yapabilecek usta varmıdır acaba programla falan lütfen yardim
Arkadaşlar aracıma servis zamani uyarısını sildirmek icin özel servise gittim servis zamanini düzenlerken arac motor ariza ışığı yaktı ve yanıp sönmeye başladı ve ariza kaydını silemediler
Bugun haliç oto fiat servisine gittim bilgisayara bağladık 150 tl karşılığında ve araç Uniair beyin arızası verdi beynin komut dosyalarimi yada yazilimimi ne silinmiş yeni beyin almak gerekiyormuş 5070tl sizce ne yapabilirim lütfen cok acil yardım
Tekirdağ çorlu luleburgaz cevresinde bunu yapabilecek usta varmıdır acaba programla falan lütfen yardim
beyin hasari yaşayan yok mu hic
Forum sponsorumuz 2 cr yazılım ümit bey ile iletişime geçin selamımı iletin size yardımcı olacaktır.
Nasıl iletişime geçebilirim umit beyle
linkte yaptığı işler ve iletişim bilgileri mevcut : https://www.2crperformance.com/
Başka yardım edebilecek yada öneride bulunabilecek arkadaşlarım varmı
Servis kendi bozduysa niye çözüm bulmuyor yada kendi niye değiştirmiyor acaba
SM-N910C cihazımdan gönderildi
araç dizel mi benzin mi?
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE WITH SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Çorludayım hata kodunu verirseniz veya çorluya gelirseniz birde biz bağlanıp bakalım ama hata kodunu görmeden bişey demek mğmkün değil
Araç benzin multiair Uniair hata kodu veriyor 1320-55 enjektör beyin kontrol valfi diyor italyadan istanbul uzerinden yazılım gelicekmis onu bekliyoruz
Hocam konuyu hortlatmış gibi oldum ama nasıl çözdünüz aynı arıza şu an benim başıma geldi
Diğer arkadaşlar yazmamış arızalarının çözümünü ben yazayım ecu arızalı olduğu için bu arızayı verdi ecu kontak ve body computer değiştirttim 2700 tl ye malettim çıkmacıdan ufakta bir bilgi vereyim aracınızda esp varsa aldığınız body ve beyin esp sizse abs lambası yakıyor ona dikkat edin arıza koduda c1213 yazıyor
Geri dönüş için teşekkür ederim
Arızanız tam olarak nedir acaba
Bana ulas ben 3 sene ugrastim bu arizayi silmek icin ama buldum servis mutiair degisecek demisti tel vermiyim simdi burdan insta grandepuntotr burdan yaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri