Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Geçen mapi cıkarıp temizledim rölantide dikiz aynam titrerdi o gitti çok önemli bilemiyorum ama en azından artık o yok. Kavaklıdereye gittim ordaki bir usta bu bosch servisini önerdi içerde ki insalar iyi ama demekki henüz tecrübe sahibi değil dizel ustası olarak bana tanıtılan şahıs ama mekanikci arkadaş son derece yardım sever birisi onun hakkını yiyemem. demekki bu işler dükkanın önün "BOSCH CAR YETKILI SERVIS" yazmakla olmuyormuş. Bu boschta çalışan mekanikçi arkadaş abi seni bir yere yönlendircem oraya git okadar sensörleri değiştirdik geçmediğine göre demekki bu egr olabilir dedi yazılımla iptal ettir onu abi dedi ve yazılım işini yapmak üzere halil oto ya yönlendirdi. Halil Oto'daki arkadaş ile keşif sürüşüne çıktık adam sağ olsun çok ilgilendi bunun egr olmadığını kendisinin yapabilceği hiçbir şey olmadığını söyleyerek beni şaşmazdaki ORHAN DİZEL e yönlendirdi oraya gittim Orhan usta enejktör 5 isterken ancak 3 işeye bildiğini söyleyerek problemi bana böyle izah etti nitekim 450 tl ye enjektörleri onardı şu an sabit 2bin devirdeki tekleme kalktı araba şaha kalkıyor nerdeyse. Fakat hala her zaman yapmasada motor yüke binince örnek olarak yokuş yukarı 4. vites 3 bin devirden yukarı ceviremiyor biraz titriyor. Artık arabanın limitimi bu yoksa hala bir arızamı var bilemiyorum. Artık çepte para kalmadı onada bir dahaki aya baktırcam.