Sanki millet bu tip kronik sorunlar başgöstermeye başlayıp da araç garanti süresinin sonuna yaklaşınca satmaya başlıyor gibi geldi bana.
Printable View
Sanki millet bu tip kronik sorunlar başgöstermeye başlayıp da araç garanti süresinin sonuna yaklaşınca satmaya başlıyor gibi geldi bana.
Aracin yakiti bitmis veya yakit hortumlari yerinden sokulu bile olabilir. Arizanin gercekten enjektorden mi yoksa baska sebepten mi olduguna karar verilmelidir once. Bilgi olarak, enjektorlerde imalat hatasi oraninin milyonda 9 ila 15 gibi bir oran oldugnu soylemekte fayda var.
Teslim belgeni imzaladıysan artık herşey için çok ama bazı arkadaşlar demişki ama alma aracı değiştir filan insan tabii sorun olmasın istiyor ama bunlar yaşanıyor malesef..SAdece parça değişimi sorunu çözecekse sana aman bu arabyı teslim alma diyenler bile anlayamaz Femolinin yazdıkları en mantıklısı bence
slm bencede karşılıgında 10000' 20000 bakımı boya korunma hediye iste yoksa ben bu aracı almıyorum yeni arac getirin diye dirent ve müşteri hizmetlerini ara şikayet et sen sonuna kadar yaklısın
yanlış yazmıyorsam nesafet indirimi denilen bir şey var. Nisan ayında sıfır passat alıyorduk (ankara doğuş oto) ve teslim günü çamurlukta bir cizik gördüm ve ruhsat ve anahtarlarını bagaj kapağına koydum ve ben bu aracı teslim almam dedim. (2004 yılında aldığım arabamda başıma geldiğinden tecrubeliyim.) Yeni araç istedim ve bir hafta arabayı aramalarına rağmen teslim almayıp bekledik. Yeni araca mecbur kaldılar ancak aracı trafikten düşürmek için bizden vekalet istediler ama vekaletle yapamadılar. Sonra pazarlığa başladılar. İndirim, kasko , iki bakım, boya koruma vs gibi sonunda aldık. Yani senin kararına ve direnmene bağlı. Sonuçta herzaman sıfır araba alınmıyor. Paylaşmak istedim.
Arkadaşlar ilk mesaj yazılalı 10 ay olmuş...
Aracı alan/almayan arkadaştan bu konuyla ilgili bir yorum daha çıkmamış...
Yani sözün özü...Konuyu hortlatmışsınız ama :)
olan olup bitmiş bile :)
Ço güldüm bu duruma
geçmiş olsun arkadaşım ama
aklıma Devrim arabaları geldi
Almak istemiyosun ama birde şöyle düşün ya ertesi gün bozulsaydı?
teslim almadan sıkıntı yaratması senin için avantaj bunu kullanarak değiştirmeseler bile Mesela "20 bin bakımına kadar tüm bakımları sizin üzerinize yıkarım" diyebilirsin ;)
yerseler süper olur senin için...
bence deiştirme konusunun yanına tehditlere bir de bunu ekle;
yosam şikaat ederim yakarım yıkarım falan dersin :)
:)