Cevap: Grande Punto dış yakıt kapağı
Butun oldugunu sanmam..
Diger tipte olabilir..
O parca ayridir... Sokulurse uzerinde muhtemelen no yazar, sekli de belli olur
https://uploads.-cdn.com/20170725/59...8c833c38d5.jpg
Alıntı:
grandali Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar mrb ancak bakabilme fırsatım oldu benim depo kapağı bir bütün halinde. pratik çözüm önerileriniz var mı? komple o yuvanın değişmesi lazım galiba(2007 gp)
o parça bütün değil. Vidasını sökünce arka taraftan cıkar. Lastiğin ordan davlumbaz sökülüp o kısma elini uzatıp ulaşabiliyorsan vidayı söküp parçayı alırsın sonra yenisini alıp yerine yerleştirip vidayı taktınmı işlem tamam.
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
o parça bütün değil. Vidasını sökünce arka taraftan cıkar. Lastiğin ordan davlumbaz sökülüp o kısma elini uzatıp ulaşabiliyorsan vidayı söküp parçayı alırsın sonra yenisini alıp yerine yerleştirip vidayı taktınmı işlem tamam.
elimle de baktım bitişik ayrı değil sanki resmini çektim ,
Alıntı:
elimle de baktım bitişik ayrı değil sanki resmini çektim ,
Lastiğin ordan ulaşabildinmi ılşatıysan vidayı gevşet oynadığını göreceksin . Resimde ayrı olduğu gözüküyor. Sen tırnakları görüyorsun vidayıda görüyorsun. Vidayı gevşet alttan lastiğin ordan elini sokup o kısıma ulaşman lazımki denemedim ama ulaşacağını tahmin ediyorum.
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
Lastiğin ordan ulaşabildinmi ılşatıysan vidayı gevşet oynadığını göreceksin . Resimde ayrı olduğu gözüküyor. Sen tırnakları görüyorsun vidayıda görüyorsun. Vidayı gevşet alttan lastiğin ordan elini sokup o kısıma ulaşman lazımki denemedim ama ulaşacağını tahmin ediyorum.
ANLADIM DOSTUM OLAYI ŞİMDİ SORUN BU PARÇAYI NERDEN NASIL BULABİLİRİM ÇÜNKÜ TINBAZIN DEDİĞİ PARÇADAN FARKLI YAPISI
Alıntı:
ANLADIM DOSTUM OLAYI ŞİMDİ SORUN BU PARÇAYI NERDEN NASIL BULABİLİRİM ÇÜNKÜ TINBAZIN DEDİĞİ PARÇADAN FARKLI YAPISI
aynı parça farklı değil. Zaten tutmuyo şu an sök yerinden göreceksin.
Cevap: grande punto dış yakıt kapağı
Merhaba, bu resme ve resimdeki parçaların numaralarına nasıl ulaşabilirim acaba ?