arkadaşlar merhabalar
bugün yaklaşık 1 yıldır gelen lokurtuların artması üzerine tamircimde aldım soluğu geçen yıl ki bakımda alt motor kulağını değiştirmişti üsttekilere hiç bakmamıştı bu senede yahu bu motor sallantılı stop ediyor ve yolda giderken lok lok ses yapıyor diye diye üst iki motor kulağından birinin koptuğunu birinin iyice yırtılıp kopma derecesine geldiğini gördük ve değiştirdik orjinal yoktu yerli malı yan sanayi takıldı titreme ve sesten eser yok ama motor sesi çok garipleşti malum dizel motor diyorum ama çok gar gar gar diye çalışmaya başladı salı günü tekrar götüreceğim bakalım usta ne diyecek bununla ilgili tecrübesi olan arkadalardan bilgi alabilirsem memnun olurum
ikinci konu geçen yıldan beridir akslarda boşluk vardı ama bu sefer iyice artmış ikisininde değişmesini önerdi ustam yan sanayi aks önermedi orjinali sorduk 2000 lira dediler ve sipariş üzerine geliyormuş alternatif olarak maslakta tamir yapan yere gönderip 1 yıl garantili tamir yapılıyormuş ama ben bu arabayı uzun süre kullanmayı düşünüyorum tabiki bütçeyide düşünüp tamir mantıklı geliyor pek agresif kullanmam genelde yılda 12-15 bin km arası yapıyorum ve sizce tamir işimi görürmü ne dersiniz tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum teşekkürler...
Yer imleri