Cevap: Kızdırma Bujisi Hangi marka
aynı problemi geçen sabah yaşadım şimdi foruma gireyim bakayım önerilere dedim zirvedeki bu konuyla karşılaştım :) bendede aynı hatayı verdi geçen sabah ancak bu sabah yoktu bir durum. sanıyorum tavsiye edilen marka Beru, en fazla onu gördüm araştırmalarım sonucu. fiyat olarak tanesi için 30 tl fiyat aldım. servise sorduğumda 4ü için 280tl fiyat verdiler. muhtemelen cumartesi günü sanayide değiştireceğim :)
Arkadaşlar bugün sanayiye gittim euro5 motorların kızdırma bujisinin değişiminin oldukça zor olduğunu turbo yukarıda olduğu için sökme işlemi yapılması gerektiğini flaan söylediler. Daha önce euro5 kızdırma bujisini değiştiren var mı?
2 ay once pendik sanayiden 25 tl tanesi 4 tane bosch marka buji aldim
Alıntı:
ataman Nickli Üyeden Alıntı
aynı problemi geçen sabah yaşadım şimdi foruma gireyim bakayım önerilere dedim zirvedeki bu konuyla karşılaştım :) bendede aynı hatayı verdi geçen sabah ancak bu sabah yoktu bir durum. sanıyorum tavsiye edilen marka Beru, en fazla onu gördüm araştırmalarım sonucu. fiyat olarak tanesi için 30 tl fiyat aldım. servise sorduğumda 4ü için 280tl fiyat verdiler. muhtemelen cumartesi günü sanayide değiştireceğim :)
Halic oto hangisi corlumu tekirdagmi
Özkan bey Çorlu Haliç oto
Alıntı:
ataman Nickli Üyeden Alıntı
Özkan bey Çorlu Haliç oto
Artik kapisindan gecmiyorum ben okadar yildim o servisten
Aslında bende gecmiycem ama sanayideki ustalar euro5 motorların kızdırma bujilerinin altta ve zor çıktığını söylediler. Napsam bilemedim