Arabamı yeni aldığım için bende yeni şoför sayılırım hani soracağım bazı sorular komiğinize gidebilr fakat bilmeme ayıp değil öğrenmemek ayıptırdiyerek giriş yapıyroum arkadaşlar ;
geçen aracımı muayeneye getirdim... Fenni muayeneden geçtim egzozdan kaldım (TÜVTÜRK iş işten geçince anladım egzoz olayını) herneyse esas sorum şudur ki arkadaşlar Tüvturk te ki kadın benden aracın trafik tescil belgesi yok dedi ruhsatım mevcut duruyor fakat trafik tescil belgem yokmuş benim ondan haberim bile yoktu dedim ne yapmam gerekiyor suan muayene olamacakmıyım kadın dedi trafiğe gideceksiniz 100 tl vereceksiniz çıakrtıp alacaksınız. biz mauayeneyi yapacağız dedi. aracı satın aldığım kişi bana tevır teslim işlemi sırasında cuzdanını verdi fakat yanlış hatırlamıyorsam sigortacı benim cuzdana sigorta kağıdını koyarken düzenlerken birşeylerin yırttığını hatırlıyorum bunlar fazlalık lazım olmaz sana diye acaba lazım değil diye o trafik tescil belgesini mi yırttı şimdi ben ne yapacağım trafiğe gidip 100 tl bayılacak mıyım ? zaten fenni muayeden geçtim egzozdan geçemedim baska yerde egzoz yaptıacağım 44 tl de yandı![]()
Yer imleri