Ngk iridyum enjektör değil buji. Murat beyin önerilerini dikkate aldığınız takdirde kazançlı çıkarsınız. Atiker,grand gold farketmez kaliteli montaj düzgün ayar uygun buji kullanımı, zamanında ve kaliteli malzeme kullanarak yapılan bakım lpg tasarrufunuzu en yüksek seviyeye çıkarır. Bunların hepsi bir araya toplandığı takdirde benzine göre hiçbir performans kaybı yaşamazsınız.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
ngk enjektör değil bujidir. Yukarıda yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın. Araçlarımızın orijinal bujileri de ngk'dır ve bu marka çok iyidir. lpgli araçlara özgü iridyum bujiler de üretmektedirler.
Bu linkten aracınıza uygun lpg bujisini bulabilirsiniz (bazen araçlar için ürettiği bujiler lpg için de uyumlu olabiliyor onu da kontrol edersiniz. Astra J 1.4t 140hp bujilerinde karşılaştım) https://www.ngk.de/fileadmin/Dokumen..._2016-2017.pdf
Buradan da piyasadaki fiyatının altına alabilirsiniz LPG BUJİSİ << Otogaz Burada Lpg Yedek Parça
teşekkürler yarın ustamla tekrar görüşüp lpg takma işini halledeceğim onada bunları söylerim ardından yine yazarım buraya.
EVET dün itibariyle lpg takma işi tamamlandı aracıma atikerin grand kitini taktırdım dün yaklaşık 70 km lik şehir içi artı uzun yol yaptım şimdilik herhangi bir sıkıntı yok performans kaybı veya vuruntu gibi birşey hissetmedim. ustama pipo yöntemi istediğimi belirttim ama enjektörlerin yeri çok dar olduğu için sığmayacağını söyledi. enjektörlerin daha önünden uzun nozle kullanarak manifolta giriş yaptılar. şimdilik memnunum bir sıkıntı yok. buji olayından bahsettim ona eğer tekleme olursa değiştiririz dediler tekleme olmadığı için gerek kalmadı sanırım.
Lpg li bir multiar kullanicisi olarak haziran 2014 te takildi 37 bin km. Oldu sikintisi olmadi kit brc my 11 start stop uyumu var ben taktirirken uyumlu iki kit vardi landirenzo ve brc landirenzo biraz sesli deniyordu ben takan yerde iyi oldugu icin sikinti yasamadim ancak naczane tavsiyem fire motor gibi degil her kit olmaz multiar de atiker ben pek duymadim ama cikmissa bilmem dedigim gibi brc bende en ufak sikinti yok cok sukur
LG-H815 cihazımdan gönderildi
Bu arada hayirli olsun simdi okudum lpg kitiniz pipo yontemi atikerde yok galiba bende var yani yerde var manifoltta ben subara cok soguk biraz km dususte ama ful depo gaz ile 75 80 tl gibi sehirici 400 km ile yol aliyorum yazin lpg 1.99 iken 67 lira gaz ile ankara merkez side antalya arasini klima acik konya uzerinden gitmistim
LG-H815 cihazımdan gönderildi
bugün lpg takılalı tam 1 hafta oldu şimdiye kadar çok km yaptığım söylenemez iş güç 120km falan anca yapabildim şimdilik bir sıkıntı yaşamadım yüksek devirde hiç sıkıntı yok araç soğukken ve çok düşük devirde bazen vuruntu oldu ama sürekli bir durum değil sessizliği çok güzel romano enjektörler iş görmüş gerçekten. tek sorun evimle iş arası çok kısa araç lpgye okulun kapısında geçiyor park ediyorumyakıtıyla ilgili henüz hiçbir test yapmadım onu da ilerleyen zamanlarda yazarım.. herkese teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri