Alıntı aslam0740 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
büyük ihtimal direksiyon mafsalı boşluk mafsaldan veya direksiyon kutusundan gelir, ama ilk değişcek olan mafsaldır. mafsdalı elinize aldığınızda sağlam gibi gözükür ama lastikleri yumaşımıştır. zora geldimi boşluk yapmış gibi direksiyonda belli olur.
O direksiyondaki boşluk , direksiyon sertleştiğinde ilk direksiyon ışığı yandığında olayı pek çakmamıştım o haliyle direksiyona abandım çevirmek için ( ondan sonra da böyle bir boşluk oluştu) baktım olacağı yok stop ettirip çalıştırdım bu sefer araçtan acayip bir ses geldi ( gırrr gırrr ) diye bir ses aklıma cıty kapatmak geldi cıty kapattım ses kesildi. Tekrar stop ettirdim aracı yeniden çalıştırdım direksiyon normale döndü ve cıty tekrardan devreye soktum her şey yoluna girdi. Ama bu sertleşme ara ara oluyor. İnanın direksiyon tahta kesiliyor. Servise götürücem büyük ihtimalle bir şeyi yok diyecekler baktım olmadı dışarda kendim cebimden halledicem canımdan önemli değil. Bu sorunun tam olarak baş göstersini bekliyeyim derken canımdan olmak istemem. Dedim ya servisle hallolmasa ne yapıp edicem kendim imkanımla yapıcam.