1ekim Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar güzel gürünümlü hoş tutumlu alımlı ve atak bir aracımız var bunda tüm GP liler gibi hem fikiriz...Aynı şekilde bir çok sorunlarıda görülen bazanda kontrol edilmeden satış noktalarına gönderildiği fikri doguran bir çok GP ye şahit olmaktayız, fakat bir GP kullanıcı siteye girip GP nin olumsuzluklarından söz ettiğinde sevgili site yöneticileri başta olmak üzere bir çok arkadaşımız; sorunlarını sinirli bir şekilde yada nazikçe yazan arkadaşlarımızı bir güzel azarlıyor.
Sevgili fiat otomobil üreticilerinin bu tür olumsuzlukları okudugunda, haberdar oldugunda biz kullanıcılara daha verimli ve sorunsuz araçlar üreteceklerine inandığımdan her hangi bir şekilde( ahlaki kurallara ve kişilik haklarına tecavuz etmeden) olumsuzlukları dile getiren arkadaşları ; önce kendini tanıt, başka araç alsaydın , zorlamı verdiler, sen kim oluyorsun, daha GP sahibi bile değilsin vb... gibi sözlerle karşılamanın doğru olmadığına inanıyorum.
Kısaca ben her yazılan olumsuzluğun en az bir iki kullanıcı tarafından yaşanıldığını görüğümde bu çıkışlara üzülüyorum.Bazan bir olumsuzluk yazmaya çekindiğim bile oluyor. Adı olumsuzluk: hata fiatındır olumsuzlukları bir tüketici olarak olabildiğince olumsuz bir şekilde yazmamızda gerekebilir.