Cevap: direksiyondan gelen ses
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Son takoz değişiminde Usta,lineanın takoz kapaklarından uydurmuştu su almasın diye benim puntoya ama onlar da kar etmedi.
Sent my iPhone using
abi son mesajınıza ceva veremedim posta kutunuz doluydu sanırım
ilk fırsatta wd40 ve sıvı gresi aracı çalıştığım çalıştığım fabrikadaya götürdüğümde alıp deneyeceğim inş. yaz başına kadar götürürde aksla birlikte aradan çıkarırım
çok teşekkür ederim ilginiz için
Alıntı:
SinanTR Nickli Üyeden Alıntı
abi son mesajınıza ceva veremedim posta kutunuz doluydu sanırım
ilk fırsatta wd40 ve sıvı gresi aracı çalıştığım çalıştığım fabrikadaya götürdüğümde alıp deneyeceğim inş. yaz başına kadar götürürde aksla birlikte aradan çıkarırım
çok teşekkür ederim ilginiz için
Yaz başı mı? Sana söyleyeyim şimdiden Sinan. Yazı birak 2 yıl rahat kullanirsin. Kış öncesi yaglamayi düzenli yaparsan sıkıntı kalmaz. 2 yil sonra bakarsın yine duruma. Bence degisime gerek kalmaz.
LG-H815 cihazımdan gönderildi
Sürekli WD40 +Sıvı gres ile sürekli yağlıyorum. Her kış ne kadar kar yağsada yollardayım. Benden önceki sahibi ne zaman değiştirdi takozları bilmiyorum ama ben alalı 2 yıl oldu halen sıkıntı yok. Sadece ilk kış sürtünme sesi geldiğinde hemen işlemi yaptım ve sorun çözüldü. Bu şekilde devam.
Cevap: Direksiyondan gelen ses
nereyi yağlayacağız tam olarak:)bi foto atan arkadaş olursa daha çok bilgileniriz.
Alıntı:
punto1414 Nickli Üyeden Alıntı
nereyi yağlayacağız tam olarak:)bi foto atan arkadaş olursa daha çok bilgileniriz.
Takoz baslari direksiyonu tam sag ve sol yaptikca yukari kalkar ve iner. Biri cevirirken sizde gozlemlerseniz bu hareketi daha iyi olur. Bu esnada acilan araliktan spreyin uzatma ucu ile sikacaksiniz hepsi bu.
LG-H815 cihazımdan gönderildi
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
Ömer ızgaranın köşelerden birer tane vidasını sökerek ulaşabiliyorsun, hazır açmışken silecek kollarının bağlantı noktalarına da sıkıver.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Ömer ızgaranın köşelerden birer tane vidasını sökerek ulaşabiliyorsun, hazır açmışken silecek kollarının bağlantı noktalarına da sıkıver.
Ömer bak ne buldum:))))
Alıntı:
evet arkadaşlar sileceğinizden yay sesi gibi bir cıyaklama sesi gelir ise benim gibi ilk lastiklerden şüphelenirsiniz ama hemen değiştirmeyin,sileceği havaya kaldırın öyle çalıştırın ses yine geliyor ise sorun silecek mekanizmasından..kaputu açıyoruz sağ köşede delikli ızgaranın altında dönen silecek mekanizmasını göreceksiniz,ucu kamışlı wd40 ı hareket eden sağ,sol ve ortadaki somunlara sıkıyoruz ve ses mes kalmıyor :)
not:mekanizmadaki dönen bütün somunları iyice tespit edin..ben ilk açtığımda sağ ve sola sıktım ortadaki somunu görmemiştim,ses devam ediyordu..gittim elektrikçiye mekanizmanın yağlanması gerekiyor dedi..dedim ben yağladım sen iyi yağlayamamışsın dedi 1 saat sonra gel 50 TL ye hallederiz dedi..geldim kapıya açtım bi daha kaputu ortadaki somunu görmemiştim ses oradan geliyormuş orayıda bi güzel yağladım ses kesildi..50 tl nin cepte kaldığına ve sesin kesildiğine havada 3 takla attım :D
Evet :D çok ileri görüşlüsün usta anck bu mevzuyu ben hala anlamadığım için o zamanda ızgarayı falan sökmedim,sökseydim kollarıda yağlardık :)