Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni bir üyeyim, kemal oto üzerinden sticker siparişimi verdim. Herhangi bir kural var mıdır yapıştırmak için?
Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni bir üyeyim, kemal oto üzerinden sticker siparişimi verdim. Herhangi bir kural var mıdır yapıştırmak için?
ne olabilir diye şöyle bir düşündümde, meyhaneye k*rhaneye gitme gibi bir sey olabilirmi dedimşaka biryana kardeş gelince al yapıştır güle gülede kullan. bence film yapıştırır gibi ıslatıp yapıştırmak en mantıklısı, hata olmuyor ozaman.. bak ben üye olduğum tarihten beri bekliyorum haala gelecek. bir kez daha senin sayende sitemimi dile getirmiş olayım.
Konu edll tarafından (08/10/2016 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.
transfere alınmış folyo kesimlerde ve yine aynı şekilde transferli folyolarda suyla uygulama yaparsanız üst kısımdaki transferi sökemessiniz aklınızda bulunsun
Sag uctan baslayarak yapistirma zorunlulugu var!
Ankara da oturanlar için kargo beklemeye gerek yok. Ben gidip kemal otoya bir kaç bisey yaptirmistim. Sağolsun Mehmet bey yapistirmisti.
NE Mutlu TÜRKÜM Diyene
Süleyman bey gibi bende üyelik tarihimden beri bekliyorum ama gelen giden yok,en sonunda kendim bir reklamcıda yaptırıcam![]()
Ya haklısınız belki ama artık inanın haybeye kargo parası vermekten bıktım . sticker istiyor ismini vermeyim daha geçen hafta gönderdik adam almamış şubede'de 4 gün bekledi geri döndü hem gideni hem geleni ödedik bize yazık değilmi. Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning sitesine girin siparişi verin bakın ertesi gün geliyormu gelmiyormu sadece kargo parasını önceden ödemiş oluyorsunuz. ücretsiz kargo olarak geliyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri