Hocam ne yaptın varmı bir gelişme.
Printable View
Hocam ne yaptın varmı bir gelişme.
Volkan hocam bugün öğlen gittim, ısrarla iade alırlarsa 2. el fiyatından alacaklarını söylediler. Ben de jantları 2 gün önce internete ilan vermiştim satılık için. İlgilenen birkaç kişi oldu. Biriyle anlaştım ve aldığım fiyatın %15 aşağısına verdim. Bugün teslim alacak. Bu arada bugün öğlen Hankook bayisi var sanayide, oradan bir CMS jant beğendim onu taktırdım. Şu an uğultu kesildi, jant genişliği 6,5. Önceki 7 idi. Balans sorunu ise hiç yok ok gibi gidiyor araba. Sonuç bu şekilde :)
Evet hocam sorunun çözüldüğüne sevindim. İş bilmez adamlar 7 ıncj jantta nasıl olurda 185 lik olur kullan derler. Allah muhafaza yanakların zemine aşırı sürtünmesinden dolayı lastik gümlese canından olursun.
Merhabalar Furkan Bey. Geçmiş olsun ve yeni jantlarınız hayırlı olsun:) Son derce kaliteli bir marka tercih etmişsiniz. Türkiye'nin en büyük jant üreticisi ve uluslar arası pek çok firmaya (bugatti dahil, o kadar diyeyim) jant üretmektedir. Lastiklerinizi de yerli üretim tercih edersiniz.
Furkan bey, yeni jantlarınız hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Sorununuzun çözülmesine sizin adınıza sevindik, hem size hem diğer arkadaşlara tecrübe oldu.
Teşekkür ederim arkadaşlar hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler :)