Arkadaşlar görev nedeniyle Mardin de olmamdan dolayı bir süredir foruma giremiyorum. Aracımı (2009 gp dynamic 77 bg.) memlekette bıraktım ve eşim kullanıyor. Şöyle bir problemim oldu , aracımın daha önce herhangi bir kazası vs. yok fakat aracı direksiyonun yamuk durma problemi ile ilgili bir çok ustaya ve akabinde yetkili iki servise götürdüm fakat herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Daha sonra Bursa da kurt rot balansa tavsiye üzerine gittim ve aracın traversinin hafif eğik olduğunu fakat bunun kaza sonucu olmadığını söyledi usta ve düzelince sorunun giderilebileceğini söyledi. Tamir sonucu aracın sorunu düzeldi fakat aracı geçen ay kullandığımda direksiyonun tekrar yamuk durduğunu hatta 120 ve yukarısı hızlarda ayağımı gazdan çektiğimde aracın sola çektiğini gördüm hatta bende mi sorun var diye yakın iki arkadaşıma da denettim. Bunun üzerine aracı kontrol amaçlı servise götrüdüm fakat herhangi birşey yok dediler. Fakat araç halen ayağımı yüksek süratte gazdan çekince sola gitmekte ve direksiyon yamuk durmakta. Başına böyle bir sorun gelen var mı? Ya da çözüm bilen. Ayrıca bizim araçların direksiyonları sökülüp tekrar kalibrasyonla takılabiliyor mu?