Cevap: Termostat Hakkında Yardım ve Öneri!!!
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Eskiden benimkide sabitti hep havalarin sogumasindan demistim ama suanda da ayni degisim sart oldu boylece tesekkurler
İlk başta bende öyle düşünmüştüm ama sonra forumu karıştırınca termostat olabileceğini düşündüm. Ustama gittim yokuş aşağı hararet azıcık düşüyor dedim ustam termostat açık kalmıştır değişmemiz gerekir dedi. Parçayı alıp gittim şanzıman yağı da değişecekti zaten ikisini aradan çıkardık sorun yok şuan. Müsait zamanınızda ilgilenmeniz faydanıza olur.
Konu açmadan bi araştırayım demiştim tam olarak bendeki problemleri yaşamış arkadaşlarda benim ayrıca hortum kopmuş termostata baglanan kısımdan.. :/
sabahtan ilk işim baktırmak olucak bakalım 3sene geçmiş aradan ve int. ten fiyatlara baktım 150-200tl termostatlar acaba parçacıda ne kadar görücez. +işçilik sanırım 300tl gidecek.. soğuklarda olması ve termostatın miladını doldurduğuna kanaatindeyim.. araç 2008 punto 1.4
Alıntı:
gokhan54 Nickli Üyeden Alıntı
Konu açmadan bi araştırayım demiştim tam olarak bendeki problemleri yaşamış arkadaşlarda benim ayrıca hortum kopmuş termostata baglanan kısımdan.. :/
sabahtan ilk işim baktırmak olucak bakalım 3sene geçmiş aradan ve int. ten fiyatlara baktım 150-200tl termostatlar acaba parçacıda ne kadar görücez. +işçilik sanırım 300tl gidecek.. soğuklarda olması ve termostatın miladını doldurduğuna kanaatindeyim.. araç 2008 punto 1.4
300 tl işçilik çok fazla. Termostat değiştirmek o kadar zahmetli bir iş değil. Geçmiş olsun.
Re: Termostat Hakkında Yardım ve Öneri!!!
Arkadaşlar merhaba. Bir termostatın ömrü 70-80.000 km. civarında galiba. Aracımın harareti tam ortaya geldikten sonra yine düşmeye başladı. Termostatı değişmeyi planlıyorum. Ancak orjinal termostatların fiyatı baya pahalı. Bu sefer yan sanayi mi taksam. Yan sanayi termostat kullanan var mı? Orjinaline göre farkı ne. O da 70-80.000 km. gidiyor mu? İlgi ve yardımlar için şimdiden teşekkürler.