Arkadaşlar merhaba,

https://www.youtube.com/watch?v=36RwvfMxJrA

Öncelikle video ya bir bakın.

Temel olarak sormak istediğim 4 sorum var. İkisinin sesi zaten video da mevcut.

1) Çukurlara girdiğimde özellikle sol ön taraftan bir lokurtu sesi geliyor. Sanırım kronik bir problem bu da. Amortisör takozları veya z rotlardan kaynaklanıyor sanırım belki video fikir verebilir.

2) Direksiyonu video da görüldüğü gibi sağ sol yaptığım zaman ön takımdan bir takırtı geliyor. Ancak tam sağ yada tam sol yaptığımızda, sağ sol yaptığımızda ki gibi bir ses gelmiyor.

3) Yine video da olan direksiyonu özellikle tam sola çevirirken kısmende olsa tam sağa çevirirken bir plastiğe sürtme sesi geliyor. Deri koltukta otururken ileri gittiğinizde çıkan ses gibi. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır ?

4) Menü seçeneklerinden speed kısmını 130 a getirdim. Normalde bir sorun yokken 130 u geçtiğimde uyarı veriyor. Ama sıkıntı şurada, nadir aralıklarla (2-3 hafta bir gibi ) park ederken veya hızım 20 lerde iken filan veya dur kalk trafikte birden bip sesi duyuyorum ekranda speed yazıyor (Hızım dediğim gibi 130 filan değil max 15-20 km/h oluyor yada durmuş oluyorum) hız göstergesi sonlara doğru çıkıp tekrar 0 lara iniyor. Bu arada direksiyon city moddan çıkıp sertleşiyor normal hidrolik moda geçiyor ancak hemen 1-2 sn sonra normal haline dönüyor. Aracı stop etmeme filan gerek kalmıyor. Direksiyon arıza ışığım yanmadı çok şükür hiç. Bu durum nasıl çözülür başına gelen hiç var mı ?