Hayır hiç kullanmadım .Şehir içi şehir dışı hiç fark etmiyor direksiyon city modsuz daha iyi :)
Printable View
Hayır hiç kullanmadım .Şehir içi şehir dışı hiç fark etmiyor direksiyon city modsuz daha iyi :)
sürekli acık bended e
Bende 2009 1.4 var, 2014 yilinda aldim, ilk aldığımda city modu kapalı kullanıyordum, 2. Ayda arıza verdi, tamirini yaptırdım, usta kapalı veya açık olmasıyla alakası yok arıza vermesinin dedi, o günden sonra hep açık tuttum. 12.000 km oldu sikinti cikmadi.
SM-G530F cihazımdan gönderildi
Benim araç 2007 model. 2013 kasımda aldım. O günden beri "acaba city modsuz nasıl " diye merak edip kapattigimdan beri hiç city modunu kapatmadim. Sürekli açık.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Kolum kırıldıği zaman tekrar arac kullanmaya basladigimda city'li evo kullandigim icin cok sansliydim. Zayif kol icin city fonksiyonu bulunmaz bir ozellik. Ancak 1 hafta icinde eskiden oldugu gibi kapattim. Ozellikle Ford gibi hisli direksiyonu olan araclardan Fiat'a gecince normal hali bile gayet yumusak geliyor.
Saygilarimla.
SM-N910C cihazımdan gönderildi
city moda alıştığımdan normal hidrolik bile sert gelmeye başladı
Müthiş bi özellik gerçekten fiatın araçlara koyduğu en iyi özellik diyebilirim
Sent my iPhone using
sürekli açık
Geçen lınea kullandım:)Direksiyon arızalı zannettim.dönmüyor.Puntonun gözünü seveyim be..
Birader arabayı aldı, abi diyor bunun direksiyon boşa dönüyor.
City mode kapanır mı ya, hep açık.
Merhabalar,
2011 1,2 GP kullanıcısıyım.
aracı 2010 Ağustos ayında sıfır olarak aldım. sanırım 2011 yılından bu güne kadar City açık olarak kullanıyorum. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
ancak bugün sabah aracı garajdan çıkartırken tam sağ ve tam sol yapıp beklediğimde yaklaşık 7-8 saniye sonra direksiyon kendini toplayacağı tarafa kesik kesik ittirdiğini fark ettim.
sizce bu bir arızamıdır?
konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarızı rica ederim.
Saygılar.
2008 den beri sürekli açık, hiç kapatmadım.
Acaba zemin kaygan mı? Tekrardan deneyin. Ben sadece park ederken City modu açıyorum.
Araçta direksiyon sağ yada sol son turun sonuna geldiği 5 saniyeden fazla tutmayın direksiyon sistemi zarar görür.Direksiyonunuz elektrik destekli olduğu için tur sonuna geldiği için koruma amaçlı ters yöne hareketleniyor.Aracınızın tekerleriniz aracın karşısına dik bakacak şekilde ayarlayın ve kontağı kapatın tekrar açın direksiyonda aynı hareketlenme eğilimi var ise direksiyon açı sensörlerinde sıkıntı başlangıcı belirtileridir,neticesi city arızasına doğru gidbilir!
.
bende aracı aldığımdan beri açık tutuyorum, şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamamıştım.
Hakan Bey,
Öncelikle bilgi için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz gibi direksiyonu uzun süre tam sağ yada tam sol tutmamaktayım, hatta stop etmeden önce kesinlikle direksiyonu düzeltip aracımı durdururum. Bu durumu fark etmem de tesadüf oldu diyebilirim.
Yarın aracımı servise götürerek durumu aktaracağım, bakalım onlar nasıl bir dönüş yapacaklar. Konu direksiyon olduğundan bir sıkıntısı var ise erkenden çözmekte fayda var. City arızasıysa tabi işin boyutu faklı olacaktır. Forumdan bildiğim kadarıyla City arızalarında uğraşıldığından ücret tahsil edilebiliyor. Yine de City arızası olmamasını ümit ediyorum. Tekrar teşekkürler.
Sürekli açık,arızanın açık veya kapalı olmasıyla alakası yok.Artık bahtımıza:))