Merhaba fiat albea 1.6 benzin lpgli aracım oto yikamada sıra beklerken araci istop ettim ve tekrar calistirdigimda marş motoru zor dönüyor gibi kasilarak calisti sonra rölantide calisirken araç bir anda yedek su deposunda buhar cikti ama icerdeki ibrede herhangibir yükselme yok standart tam ortada sonra zor bela park ettim sogumasini bekledim su ekledim araca ondan sonra hersey normaldi düzeldi araba bundan 3 ay önce arac conta yakti rektefiyeye girdi ve devirdaim,fan müşürü,termostat,yedek su deposununda orjinali ile degiştirdim hepsi paslanmisti. Ve aracimda şehirler arası giderken ısı seviyesi tam ortada durması gerekirken hep aşşagilarda oluyor sadece trafikte ve boştayken ortada oluyor termostatı degiştigi halde..kışın bunu yapiyorsa yazını düşünemiyorum birde istanbulda yasiyorum. Sizce neden böyle bir şey yapar. Bundan 3ay önce hararet yaptığında yine ibrede yükselme yoktu tam ortada idi.ve hararet yapacağı zaman sanki marş motorunu birşey tutuyor gibi sıkışıyor sizce neden olabilir??yardım edin sıkıldım artık😭😭😭