Airbag arızası... Ön Konsol değişecek punto'ların kronik bir arızasıdır. Fiyatı 600-700 TL. Eğer şansın varsa müşteri hizmetleri yarısını karşılıyor(en azından bende öyle olmuştu)
Arkadaşlar merhaba. Bugün işten eve dönerken aracını çalıştırdığı da bütün arıza lambaları yandı mazot göstergesi de yanıp sönmeye başladı acaba bu neden kaynaklanir
Airbag arızası... Ön Konsol değişecek punto'ların kronik bir arızasıdır. Fiyatı 600-700 TL. Eğer şansın varsa müşteri hizmetleri yarısını karşılıyor(en azından bende öyle olmuştu)
Çok ilginç araba stop ettirdikten sonra tekrar çalıştırdım araç normale döndü
belki anlik bir kisa devre filan olmustur..
sanırım oyle oldu bi arkdasıma sordum aküyü sök tak düzelir belki demişti ama gerek kalmadı
Akünüzü ölçtürmeniz ilk etapta faydalı olabilir. Ben böyle bir sorun yaşamadım ama akü zayıfladığında bu tür aksaklıklar olduğunu forumda okuduğum konulardan hatırlıyorum.
Bana da akü den kaynaklanıyor gibi geldi.
Airbag arızası olsa sadece airbag lmabası yanar. Büyük ihtimal akü bitmiştir. Derhal elektrikçiye göster ihmal etme. Sırf akü yüzünden city mode arızası yaşayanlar var. Amannn..
Akünün eli kulağında..
Sent my iPhone using
can haberleşme hatası
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri