Tirnaklara mi damlattiniz.
Printable View
Komşunuzun günahını almayın.Punto'larda ön göğüs havalandırma ızgarası kalkması kroniktir.Yenisini taktırsanız dahi büyük olasılıkla tekrarlayacaktır.Ürün bedeli çok pahalı değil yeni almak istiyorsanız satılan sitelerden bir kaçının web sayfası uzantısını incelemeniz için ilave ediyorum.FIAT GRANDE PUNTO- 06/09 ÖN GÖĞÜS KALORİFER HAVALANDIRMA IZGARASI (ÖN CAMI HAVALANDIRAN), KAPORTA AKSAMLARI, https://www.parcaustasi.com/product/...RMA%20IZGARASI https://www.yedekdunyasi.com/fiat-gr...alandiran.html Fiat Grande Punto- Ã?n GöÄ?üs Kalorifer Havalandirma İzgarasi (Ã?n Cami Havalandiran) 2006-2012 Arası kolay gelsin.
Benim tırnaklar sağlam ama yine de tutumuyor sol taraf kalkık. Ortaya doğru yavaş yavaş yükseliyor soğuyunca oturuyor.
Tırnaklar sağlam olmasına rağmen neden tutmuyor anlamadım.
Discovery cihazımdan gönderildi
FIAT GRANDE PUNTO- 06/09 ÖN GÖĞÜS KALORİFER HAVALANDIRMA IZGARASI (ÖN CAMI HAVALANDIRAN), KAPORTA AKSAMLARI
Yedek Parça Oto Yedek Parça Online Yedek Mağazanız Parça
Oto Yedek Parça , Oto Aksesuar, Oto Lastik, Otoyedekparca, En Ucuz ve Kaliteli Yedek Parca Online Alış Veriş Siteniz. Oto Yedek Parça Fiyatları
Siz benden sormuştunuz söz konusu parça ile alakalı internet sitesini. Sağolsun arkadaşımız eklemiş. Lazım ise buralardan bakabilirsiniz.
khanunl ; haklısınız Adamın günahını aldım. İlk aracım olması sebebiyle daha düşkünüm aracıma ve komşumdan teslim aldıktan sonra bunu gördüğüm için öyle düşündüm. Ama sonra araştırdığımda sizin de dediğiniz gibi kronik çıktı.
Sol taraf uç kısmında 1 cm'lik bir kalkma var. Tırnaklar biraz gözüküyor. Isınınca biraz daha kalkıyor soğuyunca daha az belli oluyor. Şimdilik böyle duracak sanırım. Çok canımı sıkarsa GpEmre gibi Japon uygularım heralde.
Mehmet bey,
bu sıkıntı yaklaşık grandelerin %95'inde var sanırım. Benim aracımda da vardı bu durum, servise sordum değiştirmek istiyorum dedim yine aynısı olur dediler bende bıraktım ellemedim. ama benim şahsi fikrim würt marka siyah silikon, burada iyi iş görür. Şimdiki puntomda böyle bir sorun yok, konsol farklı , bu sorunu çözmüşler.
Aynen öyle Ali bey. Can sıkıcı bir durum. Çözüm bulmaları iyi olmuş.
aynı sorun bende de var :D Soğuk havada sıcak üflerken açılıyor aralığı
Yeni puntolarda bu durum giderildi diye biliyordum. Yanılmışım bügün başıma geldi sıcak havayı actım canın önündeki havalandırma kısmı kalkmış. Servisi aradım degişmesi gerekiyor dediler, sipariş verelim gelince degiştirelim dediler. Tam ortasında bir cıkıntı var, oradan kalktı:( İnşallah tekrarlamaz
Parça fiyatı 188 lira.
Servis kazığında yeni bir çığır. Akıl almıyor.
34,17 TL
FIAT GRANDE PUNTO- 06/09 ÖN GÖĞÜS KALORİFER HAVALANDIRMA IZGARASI (ÖN CAMI HAVALANDIRAN), KAPORTA AKSAMLARI,
20,75 TL
Fiat Grande Punto- 06/11 Ön Göğüs Kalori?fer Havalandirma Izgaras 843 - n11.com
onlarin orjinal oldugunu sanmiyorum, parca no yazili degil... ya da bir gariplik var...
orjinali liste fiyati 150 tl gibi...
5 nolu parca
Eklenti 32730
Orijinal parça benim de her zaman önceliğim ancak böyle bi gün sonra ne olacağı belli olmayan bi parça için bu fiyat farkında yan sanayi bence mantıklı. Kaldı ki hayati bi parça da değil. İnsan bi düşünmüyor değil tabi vardır yahu bi şey bu fark olmaz diye. Ama konu servis olunca olabiliyor da aslında. :)
Sent my iPhone using
orjinal olsa nolur ki orjinali sıcağı görüp kendini bırakmamışmıydı zaten ben bıraktım öyle duruyo
188 ve 20-35 lira mı vay vay vay insanın camları indiresi geliyor böyle şeyler görünce. orjinali ne kadar sağlam ki yan sanayisinden kaçalım havalandırma aynı şekil kalktı deri direksiyon demişler heryeri soyuldu deri vites topuzu demişler soyuldu radio tuşları soyuldu airbag kısmında çizgi var city motoru değişti pandizot desen vokalist olmuş hoparlörler cızır cızır patlak hangi orjinalliğe 188lira istiyorlar