arkadaşlar otomatik klimada ekranda yazan sıcaklık değeri; üflenen sıcaklık mı yoksa arac içinimi o değere getirmeye çalışıyor.
dualogic yaz sonunda çıktı ewet,
95 wardı diye hatırlıom hala alala kafayı yicem![]()
arkadaşlar otomatik klimada ekranda yazan sıcaklık değeri; üflenen sıcaklık mı yoksa arac içinimi o değere getirmeye çalışıyor.
hill holder dualocigde neden gerekli olsun ki?
95likte olsa güzel olurdu ama zaten ben büyük ihtimalle GP alamıcam Corsa kalcak
@eaakbas77
o değere getirmeye çalışıyor.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
full auto olmadığında auto yazıyor ya sadece, istediğin gibi fan hızını, üfleme yerlerini ayarlıyabiliyorsun. orada bence ekranda yazan sıcaklığı üflüyor.
ozan bi kaç açıdan çekilmiş fotolar yolla bana, uyan açıda olana yapmaya çalışayım
Konu Auto engineeR tarafından (29/01/2007 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
peki ben de size bişi sorayım, çok önemli benim için. aklıma şimdi geldi
full-auto yaptığımızda klima otomatik olarak açılıyor, yüksek sıcaklıkta bile olsa. klimayı kapatırsak manuel olarak full auto dewreden çıkıyor. full autoda her zaman klima kompresörü dewrede oluyor mu acaba?
full auto da her zaman kompresör devrede oluyor, çünkü ben kompresörün devrede olmasını istemediğimden düğmeye basıp devreden çıkarıyorum ve full auto dan auto ya geçiyor.
ewet dediini ben de son msjımda yazdım, autoya geçio,
ama full autoda bazen kendi kendine çıkarıyor olamaz mı? sıcaklığa neme göre ws.. sürekli dewrede mi diyorsun
sürekli devrede olup olmadığını anlayamadım açıkçası o yüzden genelde kapalı tutyorum sadece şehir içinde egzoz gazı gelmesin diye iç sirkülasyonu açıyorum o zamanda buğu yapıyor, buğuyu alsın diye kompresörü çalıştırıyorum
Dualogicte debriyaj faktörü olmadığı için bayırlarda el freni çekmene gerek kalmadan hillhoder devreye giriyor.
Ama sen hem frene basıp hem gaza basarsan o arabadan fazla hayır bekleme derim. Balataları yer bitirirsin. Hatta kullanma kılavuzunda bile kesinlikle hem frene hemde gaza aynı anda basmayın yazar.
bilinçli yapılırsa hem gaz hem fren bişi olmaz.
ama sağ ayakla gaza,sol ayakla frene basılırsa, saçma sapan şeler çıkabilir![]()
ya bu klima ekranını hani devir saati olarak kullanabiliyodk onun km saati olarakta kullanıyodk galiba başka özelliklerini keşfedn var mı
Birşey farkettim. Gerçi farkedeli baya oldu ama yazmamıştım.
Oto. klimada mesela sürücü tarafının cam ve ayaklara veren bölüm çalışıyor, yolcu tarafının da sadece ortadaki kısım veya alt taraf çalışıyor. Siz camları iyi ısıtmak için sürücü tarafının diğer bölümlerini kapattığınızda , bilgisayar sizin niyetinizi anlayıp yolcu tarafının da diğer bölümlerini kapatıp sadece cam kısmını çalıştırmaya başlıyor. Çok akıllı bunlar ya![]()
mono secılı ıken bunu yapıyor olmasın![]()
Hayır. Auto konumunda iken yapıyor. Full Auto kapalı tabii ki. Klima butonu kapalı veya açık farketmiyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri