Cevap: Yag kacagi Yardim!!
yağı bıraz cektırın orta sevıyenı bıraz ustu olsun. ıntercolora fazla yag gelırse turboya bakılmalı sonrasında. o kısmada kelepçeyı değiştırın duzelecektır.
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
yağı bıraz cektırın orta sevıyenı bıraz ustu olsun. ıntercolora fazla yag gelırse turboya bakılmalı sonrasında. o kısmada kelepçeyı değiştırın duzelecektır.
Borunun icindeki yag kalintisinin zarari olmaz mi? Normal sartlarda da buraya yag gelir mi?
gelmemesi lazım ama az miktarda gelebilir buda aracın turbonun durumuna bağlı. Babamın aracındada klima borusunu tamir etmek için sökmüştük yarım cay bardağı kadar gelmişti.
Dostum kelepçeleri değiştir hortumlari da gerekirse degistir yada balata spreyiyle iyice temizlettir ve yağ seviyesini kontrol et. Kelepcede gevşeklik,yıpranma yada yag seviyesinde azalma sebep olabilir.
Discovery Elite cihazımdan gönderildi
Alıntı:
CanGo48 Nickli Üyeden Alıntı
Dostum kelepçeleri değiştir hortumlari da gerekirse degistir yada balata spreyiyle iyice temizlettir ve yağ seviyesini kontrol et. Kelepcede gevşeklik,yıpranma yada yag seviyesinde azalma sebep olabilir.
Yag seviyesi azaldigi zaman basladi yagi degistirip 3.2 lt koydum hala islaklik var o bolgede fazla yagdan olabilir mi? Gerci tam kitapciga uygun koydum.
Biraz geç oldu ama kusura bakmayın atlamışım bu konuyu. Dostum yağ eksildiği zamanda atar kelepçeden.Kelepçelerini kontrol ettirip hortumlarıda temizle birşey olmaz.
Alıntı:
CanGo48 Nickli Üyeden Alıntı
Biraz geç oldu ama kusura bakmayın atlamışım bu konuyu. Dostum yağ eksildiği zamanda atar kelepçeden.Kelepçelerini kontrol ettirip hortumlarıda temizle birşey olmaz.
Ustaya gosterdim onemli birsey degil hepsinde olur dedi. Orjinal kelepce varmis ustunde bunu kesip yeni takmayalim orjinal kalsin deyince biraktim bende. Bundan dolayi bir performans kaybi, yakit artisi gibi birsey yasatmaz dimi
Yag degisiminden sonra yakitta artis olmaz azalma olur.Turboya giden hortumda hava kacagi yada kelepce sıkmamasi gibi birsey yoksa performansta düşmez. Ben kelepceleri degistirdim daha doğrusu orjinalle degistirdim. Ne olur ne olmaz diye